★ Free online encyclopedia. Did you know? page 310



                                               

2017 BW6

Hayu 2017 BW6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399671.

                                               

2017 BW93

Hayu 2017 BW93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.372, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399783.

                                               

2017 BX

Hayu 2017 BX nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.358, salaku magnitudo mutlakna 28.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399656.

                                               

2017 BX32

Hayu 2017 BX32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.293, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399717.

                                               

2017 BX5

Hayu 2017 BX5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.419, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399666.

                                               

2017 BX6

Hayu 2017 BX6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.462, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409575.

                                               

2017 BY

Poé 2017 SARTA mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.244, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409574.

                                               

2017 BY32

Hayu 2017 BY32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.166, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399717.

                                               

2017 BY5

Hayu 2017 BY5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.511, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399666.

                                               

2017 BY6

Hayu 2017 BY6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.292, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399672.

                                               

2017 BY93

Hayu 2017 BY93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.586, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409577.

                                               

2017 BZ5

Hayu 2017 BZ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.682, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399667.

                                               

2017 BZ6

Hayu 2017 BZ6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.093, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399672.

                                               

2017 BZ93

Hayu 2017 BZ93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.640, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399784.

                                               

2017 CA33

Hayu 2017 CA33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.801, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399869.

                                               

2017 CE

Hayu 2017 CE nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399830.

                                               

2017 CE32

Hayu 2017 CE32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.364, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399866.

                                               

2017 CF32

Hayu 2017 CF32, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.182, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409580.

                                               

2017 CG1

Hayu 2017 CG1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.353, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-J68.

                                               

2017 CH1

Poé 2017 CH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.578, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409579.

                                               

2017 CJ1

Hayu 2017 CJ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.706, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409579.

                                               

2017 CK1

Hayu 2017 CK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.569, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409579.

                                               

2017 CL1

Hayu 2017 CL1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.745, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399834.

                                               

2017 CL32

Hayu 2017 CL32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.224, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399867.

                                               

2017 CM1

Hayu 2017 CM1 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399834.

                                               

2017 CM32

Hayu 2017 CM32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.749, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405392.

                                               

2017 CN1

Hayu 2017 CN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.626, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409579.

                                               

2017 CN32

Hayu 2017 CN32 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.625, bari magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409580.

                                               

2017 CO

Ayeuna di 2017, CO nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.268, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409578.

                                               

2017 CO1

Hayu 2017 CO1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.381, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399834.

                                               

2017 CO32

Hayu 2017 CO32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.833, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409580.

                                               

2017 CO5

Hayu 2017 CO5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.444, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409579.

                                               

2017 CP

Hayu 2017 CP téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.213, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399831.

                                               

2017 CP1

Hayu 2017 CP1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.298, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409579.

                                               

2017 CP5

Hayu 2017 CP5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.328, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399842.

                                               

2017 CQ

Hayu 2017 CQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.623, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399831.

                                               

2017 CQ1

Hayu 2017 CQ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.215, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399835.

                                               

2017 CQ32

Hayu 2017 CQ32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.623, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399868.

                                               

2017 CR

Hayu 2017 CR nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.644, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399832.

                                               

2017 CR1

Hayu 2017 CR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.100, salaku magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399835.

                                               

2017 CR32

Hayu 2017 CR32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.228, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409580.

                                               

2017 CR5

Hayu 2017 CR5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399843.

                                               

2017 CS

Hayu 2017 CS nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.610, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K02.

                                               

2017 CT

Hayu 2017 CT nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.336, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399832.

                                               

2017 CW1

Hayu 2017 CW1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.333, bari magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409579.

                                               

2017 CX1

Hayu 2017 CX1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.293, salaku magnitudo mutlakna 28.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399835.

                                               

2017 CX31

Hayu 2017 CX31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399865.

                                               

2017 CY31

Hayu 2017 CY31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.447, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409580.

                                               

2017 CY32

Hayu 2017 CY32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.677, salaku magnitudo mutlakna 28.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403155.

                                               

2017 DA109

Hayu 2017 DA109 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.497, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409592.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →