★ Free online encyclopedia. Did you know? page 309



                                               

2017 BN3

Hayu 2017 BN3, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.497, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409574.

                                               

2017 BN30

Hayu 2017 BN30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.544, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399710.

                                               

2017 BN31

Hayu 2017 BN31 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399712.

                                               

2017 BN32

Hayu 2017 BN32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.200, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399715.

                                               

2017 BN6

Hayu 2017 BN6, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.539, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399669.

                                               

2017 BN91

Hayu 2017 BN91 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.326, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399778.

                                               

2017 BN92

Hayu 2017 BN92 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409577.

                                               

2017 BN93

Hayu 2017 BN93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.052, bari magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399782.

                                               

2017 BO3

Hayu 2017 BO3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.342, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409574.

                                               

2017 BO31

Hayu 2017 BO31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.780, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409576.

                                               

2017 BO32

Hayu 2017 BO32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.239, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399715.

                                               

2017 BO91

Hayu 2017 BO91 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.331, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399778.

                                               

2017 BO93

Hayu 2017 BO93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.500, bari magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399782.

                                               

2017 BP3

Hayu 2017 BP3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399661.

                                               

2017 BP30

Hayu 2017 BP30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.268, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399711.

                                               

2017 BP31

Hayu 2017 BP31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.699, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409576.

                                               

2017 BP32

Hayu 2017 BP32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.209, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399716.

                                               

2017 BP5

Hayu 2017 BP5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.735, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399665.

                                               

2017 BP6

Hayu 2017 BP6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.330, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399669.

                                               

2017 BP91

Hayu 2017 BP91 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.144, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409577.

                                               

2017 BP93

Hayu 2017 BP93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.039, bari magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399782.

                                               

2017 BQ30

Hayu 2017 BQ30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399711.

                                               

2017 BQ31

Hayu 2017 BQ31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.681, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399713.

                                               

2017 BQ32

Hayu 2017 BQ32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.185, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399716.

                                               

2017 BQ5

Hayu 2017 BQ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.551, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399665.

                                               

2017 BQ6

Hayu 2017 BQ6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.531, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399670.

                                               

2017 BQ91

Hayu 2017 BQ91 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.639, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399778.

                                               

2017 BQ93

Hayu 2017 BQ93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.422, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K32.

                                               

2017 BR31

Hayu 2017 BR31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409576.

                                               

2017 BR32

Hayu 2017 BR32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.528, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399716.

                                               

2017 BR5

Hayu 2017 BR5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399665.

                                               

2017 BR93

Hayu 2017 BR93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.724, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399783.

                                               

2017 BS

Hayu 2017 BS nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.224, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399654.

                                               

2017 BS31

Hayu 2017 BS31, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399713.

                                               

2017 BS5

Hayu 2017 BS5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.008, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399666.

                                               

2017 BS6

Hayu 2017 BS6 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.179, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409575.

                                               

2017 BS93

Hayu 2017 BS93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399783.

                                               

2017 BT

Hayu 2017 BT mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.238, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409574.

                                               

2017 BT31

Hayu 2017 BT31, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.479, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399713.

                                               

2017 BT32

Hayu 2017 BT32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.177, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399717.

                                               

2017 BT6

Hayu 2017 BT6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.633, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399670.

                                               

2017 BT93

Hayu 2017 BT93, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.798, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399783.

                                               

2017 BU

Poé 2017 IEU hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.251, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399654.

                                               

2017 BU31

Hayu 2017 BU31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.391, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-J68.

                                               

2017 BU32

Hayu 2017 BU32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.239, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399717.

                                               

2017 BU6

Hayu 2017 BU6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.515, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399671.

                                               

2017 BV

Hayu 2017 JS téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.387, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399654.

                                               

2017 BV6

Hayu 2017 BV6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399671.

                                               

2017 BW

Hayu 2017 BW téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.140, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399654.

                                               

2017 BW30

Hayu 2017 BW30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.211, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399711.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →