★ Free online encyclopedia. Did you know? page 308



                                               

2017 BC30

Hayu 2017 BC30 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.208, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K02.

                                               

2017 BC6

Hayu 2017 BC6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399667.

                                               

2017 BD136

Hayu 2017 BD136 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403148.

                                               

2017 BD30

Hayu 2017 BD30 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.740, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399708.

                                               

2017 BD6

Hayu 2017 BD6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409574.

                                               

2017 BE29

Hayu 2017 BE29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.263, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409575.

                                               

2017 BE3

Hayu 2017 BE3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.744, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399658.

                                               

2017 BE30

Hayu 2017 BE30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.668, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399708.

                                               

2017 BE32

Hayu 2017 BE32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.382, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399714.

                                               

2017 BE92

Hayu 2017 BE92 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409577.

                                               

2017 BF136

Hayu 2017 BF136 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403148.

                                               

2017 BF29

Hayu 2017 BF29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.134, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409575.

                                               

2017 BF3

Hayu 2017 BF3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.612, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399659.

                                               

2017 BF30

Hayu 2017 BF30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.130, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409576.

                                               

2017 BF32

Hayu 2017 BF32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.631, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399714.

                                               

2017 BF92

Hayu 2017 BF92 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.590, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399779.

                                               

2017 BG29

Hayu 2017 BG29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.169, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399706.

                                               

2017 BG30

Hayu 2017 BG30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.107, salaku magnitudo mutlakna 29.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399708.

                                               

2017 BG32

Hayu 2017 BG32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.225, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399714.

                                               

2017 BG85

Hayu 2017 BG85 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.458, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409577.

                                               

2017 BG92

Hayu 2017 BG92 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.259, salaku magnitudo mutlakna 28.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399779.

                                               

2017 BH29

Hayu 2017 BH29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.589, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399706.

                                               

2017 BH3

Hayu 2017 BH3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.185, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409574.

                                               

2017 BH30

Hayu 2017 BH30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.651, salaku magnitudo mutlakna 28.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399709.

                                               

2017 BH32

Hayu 2017 BH32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.376, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399714.

                                               

2017 BH92

Hayu 2017 BH92 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.297, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399779.

                                               

2017 BJ29

Hayu 2017 BJ29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.344, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399706.

                                               

2017 BJ30

Hayu 2017 BJ30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.289, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399709.

                                               

2017 BJ32

Hayu 2017 BJ32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.446, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399714.

                                               

2017 BJ92

Hayu 2017 BJ92 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.531, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-J68.

                                               

2017 BK

Hayu 2017 BK nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399652.

                                               

2017 BK123

Hayu 2017 BK123 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.714, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409578.

                                               

2017 BK3

Hayu 2017 BK3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409574.

                                               

2017 BK30

Hayu 2017 BK30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.633, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399709.

                                               

2017 BK32

Hayu 2017 BK32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.584, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399715.

                                               

2017 BK92

Hayu 2017 BK92 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.606, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409577.

                                               

2017 BL123

Hayu 2017 BL123 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.461, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409578.

                                               

2017 BL3

Hayu 2017 BL3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.692, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399659.

                                               

2017 BL30

Hayu 2017 BL30 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.239, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409576.

                                               

2017 BL31

Hayu 2017 BL31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.850, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409576.

                                               

2017 BL32

Hayu 2017 BL32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.698, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409576.

                                               

2017 BL6

Hayu 2017 BL6, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.229, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K09.

                                               

2017 BL92

Hayu 2017 BL92 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399780.

                                               

2017 BL93

Hayu 2017 BL93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.622, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399782.

                                               

2017 BM123

Hayu 2017 BM123 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.296, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399812.

                                               

2017 BM30

Hayu 2017 BM30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.598, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399710.

                                               

2017 BM31

Hayu 2017 BM31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.493, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409576.

                                               

2017 BM32

Hayu 2017 BM32 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.086, bari magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399715.

                                               

2017 BM6

Hayu 2017 BM6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.692, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409575.

                                               

2017 BM92

Hayu 2017 BM92 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.147, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399780.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →