★ Free online encyclopedia. Did you know? page 307



                                               

2017 AE5

Hayu 2017 AE5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.342, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403125.

                                               

2017 AF13

Hayu 2017 AF13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.356, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403126.

                                               

2017 AF21

Hayu 2017 AF21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.461, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403127.

                                               

2017 AF3

Hayu 2017 AF3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.191, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403125.

                                               

2017 AF5

Hayu 2017 AF5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.950, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403125.

                                               

2017 AG21

Hayu 2017 AG21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.103, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403127.

                                               

2017 AG3

Hayu 2017 AG3 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394977.

                                               

2017 AG5

Hayu 2017 AG5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.348, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403125.

                                               

2017 AH13

Hayu 2017 AH13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403126.

                                               

2017 AH3

Hayu 2017 AH3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.119, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403125.

                                               

2017 AH5

Hayu 2017 AH5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.713, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394982.

                                               

2017 AJ13

Hayu 2017 AJ13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.492, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403126.

                                               

2017 AJ3

Hayu 2017 AJ3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.129, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403125.

                                               

2017 AK13

Hayu 2017 AK13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.606, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403126.

                                               

2017 AK3

Hayu 2017 AK3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.466, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403125.

                                               

2017 AK4

Hayu 2017 AK4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.544, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403125.

                                               

2017 AL13

Hayu 2017 AL13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.369, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394984.

                                               

2017 AL4

Hayu 2017 AL4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.311, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403125.

                                               

2017 AM13

Hayu 2017 AM13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.436, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394984.

                                               

2017 AM4

Hayu 2017 AM4 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.269, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409574.

                                               

2017 AN19

Hayu 2017 AN19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.369, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399647.

                                               

2017 AN20

Hayu 2017 AN20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399650.

                                               

2017 AN4

Hayu 2017 AN4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.661, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394979.

                                               

2017 AO13

Hayu 2017 AO13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.427, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409574.

                                               

2017 AO4

Hayu 2017 AO4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403125.

                                               

2017 AP13

Hayu 2017 AP13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.650, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403126.

                                               

2017 AP19

Hayu 2017 AP19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.542, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399647.

                                               

2017 AP20

Hayu 2017 AP20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.759, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409574.

                                               

2017 AP4

Hayu 2017 AP4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409574.

                                               

2017 AQ19

Hayu 2017 AQ19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409574.

                                               

2017 AQ20

Hayu 2017 AQ20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.846, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409574.

                                               

2017 AQ4

Hayu 2017 AQ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.419, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394979.

                                               

2017 AR20

Hayu 2017 AR20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.599, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403126.

                                               

2017 AR4

Hayu 2017 AR4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.090, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403125.

                                               

2017 AS4

Hayu 2017 AS4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.680, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394980.

                                               

2017 AT19

Hayu 2017 AT19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399648.

                                               

2017 AT20

Hayu 2017 AT20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.248, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403126.

                                               

2017 AT4

Hayu 2017 AT4 nyaéta hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.265, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403125.

                                               

2017 AV3

Hayu 2017 AV3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403125.

                                               

2017 AW3

Hayu 2017 AW3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.278, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403125.

                                               

2017 AX3

Hayu 2017 AX3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403125.

                                               

2017 AY13

Hayu 2017 AY13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.556, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403126.

                                               

2017 AY20

Hayu 2017 AY20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403126.

                                               

2017 AY3

Hayu 2017 AY3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394978.

                                               

2017 AZ3

Hayu 2017 AZ3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.270, bari magnitudo mutlakna 30.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394978.

                                               

2017 BA30

Hayu 2017 BA30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.436, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409575.

                                               

2017 BA6

Hayu 2017 BA6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.140, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399667.

                                               

2017 BA7

Hayu 2017 BA7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.644, salaku magnitudo mutlakna 28.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399672.

                                               

2017 BB6

Hayu 2017 BB6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.426, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399667.

                                               

2017 BB94

Hayu 2017 BB94 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409577.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →