★ Free online encyclopedia. Did you know? page 306



                                               

2016 YH3

Poé 2016 YH3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.590, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394963.

                                               

2016 YH8

Poé 2016 YH8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.185, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403124.

                                               

2016 YJ

Poé 2016 YJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394957.

                                               

2016 YJ3

Poé 2016 YJ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.149, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403124.

                                               

2016 YJ4

Poé 2016 YJ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.645, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403124.

                                               

2016 YJ8

Poé 2016 YJ8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403124.

                                               

2016 YK

Poé 2016 YK mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394957.

                                               

2016 YL3

Poé 2016 YL3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394963.

                                               

2016 YL4

Poé 2016 YL4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.454, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403124.

                                               

2016 YM

Poé 2016 YM téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403123.

                                               

2016 YM1

Poé 2016 YM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.542, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-J68.

                                               

2016 YM3

Poé 2016 YM3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.459, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403124.

                                               

2016 YM4

Poé 2016 YM4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.729, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403124.

                                               

2016 YN

Poé 2016 YN téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.528, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403123.

                                               

2016 YN1

Poé 2016 YN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.223, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403124.

                                               

2016 YN13

Poé 2016 YN13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.530, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409574.

                                               

2016 YN3

Poé 2016 YN3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.372, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 394963.

                                               

2016 YN4

Poé 2016 YN4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.712, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403124.

                                               

2016 YO

Poé 2016 MANG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403123.

                                               

2016 YO3

Poé 2016 YO3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.268, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403124.

                                               

2016 YP

Poé 2016 YP téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.621, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403123.

                                               

2016 YP4

Poé 2016 YP4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.209, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409573.

                                               

2016 YQ

Poé 2016 YQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.155, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394959.

                                               

2016 YQ8

Poé 2016 YQ8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.500, bari magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409573.

                                               

2016 YR

Poé 2016 YR jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.067, bari magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403123.

                                               

2016 YR8

Poé 2016 YR8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409573.

                                               

2016 YS

Poé 2016 YS jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.601, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394959.

                                               

2016 YS8

Poé 2016 YS8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.350, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394971.

                                               

2016 YT8

Poé 2016 YT8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.627, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403124.

                                               

2016 YU10

Poé 2016 YU10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K12.

                                               

2016 YU8

Poé 2016 YU8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.403, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K12.

                                               

2016 YV8

Poé 2016 YV8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.338, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409573.

                                               

2016 YW7

Poé 2016 YW7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.449, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403124.

                                               

2016 YX7

Poé 2016 YX7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403124.

                                               

2016 YY

Poé 2016 YY nyaeta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.669, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394960.

                                               

2016 YY10

Poé 2016 YY10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.217, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394974.

                                               

2016 YY7

Poé 2016 YY7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.354, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403124.

                                               

2016 YZ

Poé 2016 YZ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409573.

                                               

2016 YZ10

Poé 2016 YZ10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.458, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403124.

                                               

2017 AA14

Hayu 2017 AA14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.447, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394985.

                                               

2017 AA21

Hayu 2017 AA21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.458, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403127.

                                               

2017 AB14

Hayu 2017 AB14 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.387, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403126.

                                               

2017 AB17

Hayu 2017 AB17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.355, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403126.

                                               

2017 AB21

Hayu 2017 AB21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.457, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403127.

                                               

2017 AC5

Hayu 2017 AC5 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 20 ...

                                               

2017 AD21

Hayu 2017 AD21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.287, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403127.

                                               

2017 AD3

Hayu 2017 AD3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.302, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403125.

                                               

2017 AD5

Hayu 2017 AD5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403125.

                                               

2017 AE13

Hayu 2017 AE13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403126.

                                               

2017 AE21

Hayu 2017 AE21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.540, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403127.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →