★ Free online encyclopedia. Did you know? page 305



                                               

2016 XF18

Poé 2016 XF18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.185, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394942.

                                               

2016 XG

Poé 2016 XG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394908.

                                               

2016 XG1

Poé 2016 XG1 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.768, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394911.

                                               

2016 XG18

Poé 2016 XG18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.434, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403123.

                                               

2016 XH

Poé 2016 XH téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.545, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 394908.

                                               

2016 XH1

Poé 2016 XH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.592, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409573.

                                               

2016 XH18

Poé 2016 XH18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394942.

                                               

2016 XH2

Poé 2016 XH2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.387, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-J70.

                                               

2016 XJ

Ayeuna 2016 XJ mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.223, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394908.

                                               

2016 XJ18

Poé 2016 XJ18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.652, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403123.

                                               

2016 XJ2

Poé 2016 XJ2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.331, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394916.

                                               

2016 XJ24

Poé 2016 XJ24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397912.

                                               

2016 XK

Poé 2016 XK nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.505, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403122.

                                               

2016 XK18

Poé 2016 XK18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.615, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403123.

                                               

2016 XK2

Poé 2016 XK2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.713, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394916.

                                               

2016 XL18

Poé 2016 XL18 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.285, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394943.

                                               

2016 XL2

Poé 2016 XL2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.255, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 394916.

                                               

2016 XL23

Poé 2016 XL23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 29.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397912.

                                               

2016 XM

Poé 2016 XM ieu hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409573.

                                               

2016 XM18

Poé 2016 XM18 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.629, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394943.

                                               

2016 XM23

Poé 2016 XM23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.340, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394953.

                                               

2016 XO23

Poé 2016 XO23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394953.

                                               

2016 XP1

Poé 2016 XP1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 394912.

                                               

2016 XP23

Poé 2016 XP23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.648, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394953.

                                               

2016 XQ1

Poé 2016 XQ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.609, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394912.

                                               

2016 XQ23

Poé 2016 XQ23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.544, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409573.

                                               

2016 XR1

Poé 2016 XR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.129, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 394913.

                                               

2016 XR23

Poé 2016 XR23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.148, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403123.

                                               

2016 XS1

Poé 2016 XS1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.603, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394913.

                                               

2016 XT1

Poé 2016 XT1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.426, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 394913.

                                               

2016 XV17

Poé 2016 XV17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394940.

                                               

2016 XW17

Poé 2016 XW17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.760, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394940.

                                               

2016 XW20

Poé 2016 XW20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.526, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394946.

                                               

2016 XY17

Poé 2016 XY17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.333, bari magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 394940.

                                               

2016 XY23

Poé 2016 XY23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403123.

                                               

2016 XZ1

Poé 2016 XZ1 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.523, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 394914.

                                               

2016 XZ20

Poé 2016 XZ20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.689, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394946.

                                               

2016 XZ23

Poé 2016 XZ23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409573.

                                               

2016 YB11

Poé 2016 YB11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.530, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403124.

                                               

2016 YB8

Poé 2016 YB8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.598, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394969.

                                               

2016 YC13

Poé 2016 YC13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397914.

                                               

2016 YC8

Poé 2016 YC8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.224, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403124.

                                               

2016 YD8

Poé 2016 YD8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.648, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403124.

                                               

2016 YE

Poé 2016 MARANEH jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.108, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403123.

                                               

2016 YE11

Poé 2016 YE11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 394975.

                                               

2016 YE3

Poé 2016 YE3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.256, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403124.

                                               

2016 YF

Poé 2016 YF téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 394956.

                                               

2016 YF11

Poé 2016 YF11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.406, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-J75.

                                               

2016 YF8

Poé 2016 YF8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.209, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403124.

                                               

2016 YG

Poé 2016 YG salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403123.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →