ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 303




                                               

2016 WD

Ari 2016 WD mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.587, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2016 WD10

Ari 2016 WD10 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.446, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WD3

Ari 2016 WD3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.463, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WD7

Ari 2016 WD7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.206, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WE

Ari 2016 WE mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2016 WE1

Ari 2016 WE1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.352, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 WE10

Ari 2016 WE10 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.569, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 WE7

Ari 2016 WE7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.826, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WF

Ari 2016 WF mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.450, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2016 WF1

Ari 2016 WF1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.403, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WF10

Ari 2016 WF10 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.580, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 WF9

Ari 2016 WF9 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.658, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WG

Ari 2016 WG mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.741, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WG1

Ari 2016 WG1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.482, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 WG10

Ari 2016 WG10 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.661, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 WG9

Ari 2016 WG9 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.642, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WH

Ari 2016 WH mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.476, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WH1

Ari 2016 WH1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.591, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 WH10

Ari 2016 WH10 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.412, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 WH7

Ari 2016 WH7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.606, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 WH8

Ari 2016 WH8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.895, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WJ1

Ari 2016 WJ1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.503, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WJ7

Ari 2016 WJ7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.541, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WJ8

Ari 2016 WJ8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.642, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WK8

Ari 2016 WK8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.357, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WL1

Ari 2016 WL1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.203, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WL48

Ari 2016 WL48 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.122, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 WL7

Ari 2016 WL7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.185, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WL8

Ari 2016 WL8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.538, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 WM1

Ari 2016 WM1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.354, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WM7

Ari 2016 WM7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.310, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 WM8

Ari 2016 WM8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.242, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WN1

Ari 2016 WN1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.620, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WN48

Ari 2016 WN48 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.641, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 WN8

Ari 2016 WN8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.251, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WO

Ari 2016 WO mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.626, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WO1

Ari 2016 WO1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.596, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WO48

Ari 2016 WO48 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.282, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WO55

Ari 2016 WO55 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.618, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 WO7

Ari 2016 WO7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.575, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 WO8

Ari 2016 WO8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.560, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 WP

Ari 2016 WP mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.576, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WP1

Ari 2016 WP1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.524, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WP3

Ari 2016 WP3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.263, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 WP48

Ari 2016 WP48 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.530, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WQ

Ari 2016 WQ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.563, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WQ1

Ari 2016 WQ1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.468, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WQ3

Ari 2016 WQ3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.122, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 WQ48

Ari 2016 WQ48 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.683, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 WQ55

Ari 2016 WQ55 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.720, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...