★ Free online encyclopedia. Did you know? page 302



                                               

2016 VO4

Poé 2016 VO4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.574, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397901.

                                               

2016 VP1

Poé 2016 VP1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.567, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389562.

                                               

2016 VP2

Poé 2016 VP2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.158, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397900.

                                               

2016 VP4

Poé 2016 VP4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403119.

                                               

2016 VQ

Poé 2016 VQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.660, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397900.

                                               

2016 VQ1

Poé 2016 VQ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.589, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397900.

                                               

2016 VQ2

Poé 2016 VQ2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.506, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397900.

                                               

2016 VQ4

Poé 2016 VQ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.580, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397901.

                                               

2016 VQ5

Poé 2016 VQ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403119.

                                               

2016 VR

Poé 2016 VR nyaéta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.328, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397900.

                                               

2016 VR1

Poé 2016 VR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409571.

                                               

2016 VR4

Poé 2016 VR4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.612, salaku magnitudo mutlakna 28.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389570.

                                               

2016 VR5

Poé 2016 VR5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403119.

                                               

2016 VS

Poé 2016 LUCU jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.332, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389560.

                                               

2016 VS5

Poé 2016 VS5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.407, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K28.

                                               

2016 VT1

Poé 2016 VT1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.482, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397900.

                                               

2016 VT2

Poé 2016 VT2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.674, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K09.

                                               

2016 VT5

Poé 2016 VT5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.407, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 394731.

                                               

2016 VU1

Poé 2016 VU1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.133, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397900.

                                               

2016 VU3

Poé 2016 VU3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.658, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397900.

                                               

2016 VU5

Poé 2016 VU5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.326, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394732.

                                               

2016 VV1

Poé 2016 VV1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.248, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397900.

                                               

2016 VV2

Poé 2016 VV2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.605, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403119.

                                               

2016 VV3

Poé 2016 VV3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409571.

                                               

2016 VV5

Poé 2016 VV5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.493, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394732.

                                               

2016 VW2

Poé 2016 VW2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.212, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397900.

                                               

2016 VW5

Poé 2016 VW5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.632, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394732.

                                               

2016 VX1

Poé 2016 VX1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389563.

                                               

2016 VX2

Poé 2016 VX2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.281, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 394729.

                                               

2016 VX3

Poé 2016 VX3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.262, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397901.

                                               

2016 VX5

Poé 2016 VX5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 394732.

                                               

2016 VY

Poé 2016 VY téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.482, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397900.

                                               

2016 VY1

Poé 2016 VY1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.128, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389563.

                                               

2016 VY3

Poé 2016 VY3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403119.

                                               

2016 VY5

Poé 2016 VY5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.273, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K09.

                                               

2016 VZ

Poé 2016 VZ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.325, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397900.

                                               

2016 VZ1

Poé 2016 VZ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.138, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389563.

                                               

2016 VZ17

Poé 2016 VZ17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397902.

                                               

2016 VZ3

Poé 2016 VZ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.174, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397901.

                                               

2016 WA2

Poé 2016 WA2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.223, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394773.

                                               

2016 WA8

Poé 2016 WA8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.380, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394793.

                                               

2016 WA9

Poé 2016 WA9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.129, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 394797.

                                               

2016 WB10

Poé 2016 WB10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.675, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403120.

                                               

2016 WB2

Poé 2016 WB2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.415, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403119.

                                               

2016 WB8

Poé 2016 WB8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.291, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394794.

                                               

2016 WB9

Poé 2016 WB9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.462, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 394797.

                                               

2016 WC

Poé 2016 TOILET téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.657, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394764.

                                               

2016 WC10

Poé 2016 WC10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.482, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394800.

                                               

2016 WC2

Poé 2016 WC2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.497, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394773.

                                               

2016 WC7

Poé 2016 WC7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.370, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403120.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →