★ Free online encyclopedia. Did you know? page 301



                                               

2016 UX35

Poé 2016 UX35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.180, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397884.

                                               

2016 UX40

Poé 2016 UX40 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.236, bari magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397884.

                                               

2016 UX41

Poé 2016 UX41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397884.

                                               

2016 UX5

Poé 2016 UX5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.261, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389545.

                                               

2016 UY25

Poé 2016 UY25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.309, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 394482.

                                               

2016 UY40

Poé 2016 UY40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403117.

                                               

2016 UY41

Poé 2016 UY41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.335, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389553.

                                               

2016 UY5

Poé 2016 UY5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.366, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389545.

                                               

2016 UY56

Poé 2016 UY56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.446, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403118.

                                               

2016 UZ25

Poé 2016 UZ25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.795, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397884.

                                               

2016 UZ40

Poé 2016 UZ40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.734, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389550.

                                               

2016 UZ41

Poé 2016 UZ41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.579, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397884.

                                               

2016 UZ5

Poé 2016 UZ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389545.

                                               

2016 UZ56

Poé 2016 UZ56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.174, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409570.

                                               

2016 VA1

Poé 2016 VA1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.422, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397900.

                                               

2016 VA18

Poé 2016 VA18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.169, salaku magnitudo mutlakna 28.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397902.

                                               

2016 VA4

Poé 2016 VA4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.589, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397901.

                                               

2016 VB18

Poé 2016 VB18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.414, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397902.

                                               

2016 VB4

Poé 2016 VB4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.558, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397901.

                                               

2016 VC1

Poé 2016 VC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.688, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397900.

                                               

2016 VC4

Poé 2016 VC4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.427, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403119.

                                               

2016 VD18

Poé 2016 VD18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.004, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 394761.

                                               

2016 VD4

Poé 2016 VD4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.110, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397901.

                                               

2016 VE2

Poé 2016 VE2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.427, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397900.

                                               

2016 VE4

Poé 2016 VE4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.373, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389569.

                                               

2016 VF

Poé taun 2016 HD mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.375, bari magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389559.

                                               

2016 VF18

Poé 2016 VF18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.679, salaku magnitudo mutlakna 29.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397902.

                                               

2016 VF3

Poé 2016 VF3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397900.

                                               

2016 VG2

Poé 2016 VG2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.649, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397900.

                                               

2016 VG3

Poé 2016 VG3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397900.

                                               

2016 VH

Poé 2016 VH téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.273, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409571.

                                               

2016 VH2

Poé 2016 VH2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.345, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397900.

                                               

2016 VH3

Poé 2016 VH3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405364.

                                               

2016 VH6

Poé 2016 VH6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.350, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394734.

                                               

2016 VJ2

Poé 2016 VJ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397900.

                                               

2016 VJ3

Poé 2016 VJ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.681, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389566.

                                               

2016 VK

Poé 2016 VK nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.779, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397900.

                                               

2016 VK2

Poé 2016 VK2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.601, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397900.

                                               

2016 VK3

Poé 2016 VK3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.115, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397900.

                                               

2016 VK6

Poé 2016 VK6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.249, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 394734.

                                               

2016 VL2

Poé 2016 VL2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.539, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397900.

                                               

2016 VL3

Poé 2016 VL3 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.151, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403119.

                                               

2016 VM2

Poé 2016 VM2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.422, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397900.

                                               

2016 VM3

Poé 2016 VM3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.265, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397900.

                                               

2016 VM6

Poé 2016 VM6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409571.

                                               

2016 VN1

Poé 2016 VN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.386, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389561.

                                               

2016 VN2

Poé 2016 VN2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.579, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397900.

                                               

2016 VN3

Poé 2016 VN3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.641, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389567.

                                               

2016 VN4

Poé 2016 VN4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.669, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397901.

                                               

2016 VO2

Poé 2016 VO2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389565.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →