★ Free online encyclopedia. Did you know? page 300



                                               

2016 UC42

Poé 2016 UC42 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389554.

                                               

2016 UC57

Poé 2016 UC57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.194, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397885.

                                               

2016 UD

Poé 2016 UD jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.665, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389542.

                                               

2016 UD101

Poé 2016 UD101 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397889.

                                               

2016 UD26

Poé 2016 UD26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.617, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389547.

                                               

2016 UD41

Poé 2016 UD41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.649, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397884.

                                               

2016 UD42

Poé 2016 UD42 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.563, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397884.

                                               

2016 UE

Poé 2016 PALANGA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.152, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389542.

                                               

2016 UE101

Poé 2016 UE101 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.351, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K02.

                                               

2016 UE57

Poé 2016 UE57 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.186, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397885.

                                               

2016 UF101

Poé 2016 UF101 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.632, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409571.

                                               

2016 UG101

Poé 2016 UG101 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397889.

                                               

2016 UG57

Poé 2016 UG57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397885.

                                               

2016 UH

Poé 2016 UH jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.597, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389542.

                                               

2016 UH101

Poé 2016 UH101 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.530, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397889.

                                               

2016 UH57

Poé 2016 UH57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.263, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397885.

                                               

2016 UJ

Poé 2016 UJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.377, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389542.

                                               

2016 UJ101

Poé 2016 UJ101 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.221, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403118.

                                               

2016 UJ31

Poé 2016 UJ31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.329, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403117.

                                               

2016 UL36

Poé 2016 UL36 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389548.

                                               

2016 UL41

Poé 2016 UL41 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.266, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397884.

                                               

2016 UL5

Poé 2016 UL5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.653, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K32.

                                               

2016 UM36

Poé 2016 UM36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.623, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389548.

                                               

2016 UM41

Poé 2016 UM41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.532, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403117.

                                               

2016 UM5

Poé 2016 UM5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397883.

                                               

2016 UN36

Poé 2016 UN36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.354, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403117.

                                               

2016 UN5

Poé 2016 UN5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.344, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403117.

                                               

2016 UO36

Poé 2016 UO36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.414, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397884.

                                               

2016 UO41

Poé 2016 UO41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.422, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389552.

                                               

2016 UP36

Poé 2016 UP36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.693, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397884.

                                               

2016 UP41

Poé 2016 UP41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.194, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403117.

                                               

2016 UP5

Poé 2016 UP5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.645, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389544.

                                               

2016 UQ36

Poé 2016 UQ36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.509, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389549.

                                               

2016 UQ5

Poé 2016 UQ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389544.

                                               

2016 UR109

Poé 2016 UR109 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.311, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397891.

                                               

2016 UR31

Poé 2016 UR31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.302, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389547.

                                               

2016 UR36

Poé 2016 UR36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.669, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389549.

                                               

2016 UR41

Poé 2016 UR41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.456, salaku magnitudo mutlakna 28.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389552.

                                               

2016 US31

Poé 2016 US31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.365, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389547.

                                               

2016 UT4

Poé 2016 UT4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.505, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397883.

                                               

2016 UT80

Poé 2016 UT80 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.419, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409570.

                                               

2016 UU4

Poé 2016 UU4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397883.

                                               

2016 UU80

Poé 2016 UU80 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409571.

                                               

2016 UV41

Poé 2016 UV41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.360, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389552.

                                               

2016 UV80

Poé 2016 UV80 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.540, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397886.

                                               

2016 UW35

Poé 2016 UW35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.121, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397884.

                                               

2016 UW40

Poé 2016 UW40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.300, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397884.

                                               

2016 UW41

Poé 2016 UW41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.384, bari magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409570.

                                               

2016 UW5

Poé 2016 UW5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397883.

                                               

2016 UW80

Poé 2016 UW80 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.169, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409571.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →