★ Free online encyclopedia. Did you know? page 299



                                               

2016 TR2

Poé 2016 TR2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.437, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389501.

                                               

2016 TR55

Poé 2016 TR55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.122, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389531.

                                               

2016 TS

Poé 2016 TS téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.562, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389497.

                                               

2016 TS2

Poé 2016 TS2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.345, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389501.

                                               

2016 TS54

Poé 2016 TS54 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.676, salaku magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389529.

                                               

2016 TS55

Poé 2016 TS55 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.341, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397882.

                                               

2016 TS92

Poé 2016 TS92 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.598, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397883.

                                               

2016 TT

Poé 2016 TT téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397881.

                                               

2016 TT19

Poé 2016 TT19 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.685, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403116.

                                               

2016 TT55

Poé 2016 TT55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389532.

                                               

2016 TT92

Poé 2016 TT92 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409569.

                                               

2016 TT93

Poé 2016 TT93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.462, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397883.

                                               

2016 TU

Poé taun 2016, TAPI ieu téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.588, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389497.

                                               

2016 TU10

Poé 2016 TU10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.173, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389509.

                                               

2016 TU93

Poé 2016 TU93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.463, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389541.

                                               

2016 TV10

Poé 2016 TV10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389509.

                                               

2016 TV17

Poé 2016 TV17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.200, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397881.

                                               

2016 TV19

Poé 2016 TV19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.414, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389520.

                                               

2016 TV93

Poé 2016 TV93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.608, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397883.

                                               

2016 TW10

Poé 2016 TW10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.588, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389509.

                                               

2016 TW18

Poé 2016 TW18, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.626, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389519.

                                               

2016 TW19

Poé 2016 TW19, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397881.

                                               

2016 TX10

Poé 2016 TX10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.610, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389509.

                                               

2016 TX17

Poé 2016 TX17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389516.

                                               

2016 TX18

Poé 2016 TX18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.299, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389519.

                                               

2016 TX19

Poé 2016 TX19 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.470, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397881.

                                               

2016 TX55

Poé 2016 TX55 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.390, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403117.

                                               

2016 TY10

Poé 2016 TY10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.136, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389509.

                                               

2016 TY17

Poé 2016 TY17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.343, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389516.

                                               

2016 TY18

Poé 2016 TY18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397881.

                                               

2016 TY55

Poé 2016 TY55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.153, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397882.

                                               

2016 TY92

Poé 2016 TY92 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.637, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405363.

                                               

2016 TZ10

Poé 2016 TZ10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.205, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389510.

                                               

2016 TZ17

Poé 2016 TZ17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.622, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397881.

                                               

2016 TZ18

Poé 2016 TZ18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397881.

                                               

2016 TZ55

Poé 2016 TZ55 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389533.

                                               

2016 TZ56

Poé 2016 TZ56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.323, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405362.

                                               

2016 TZ93

Poé 2016 TZ93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.328, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389541.

                                               

2016 UA107

Poé 2016 UA107 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.774, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389558.

                                               

2016 UA26

Poé 2016 UA26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389546.

                                               

2016 UA41

Poé 2016 UA41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.210, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397884.

                                               

2016 UA42

Poé 2016 UA42 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.443, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397884.

                                               

2016 UA57

Poé 2016 UA57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.347, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389554.

                                               

2016 UB107

Poé 2016 UB107 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.306, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389558.

                                               

2016 UB26

Poé 2016 UB26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.704, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389546.

                                               

2016 UB41

Poé 2016 UB41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.565, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389550.

                                               

2016 UB42

Poé 2016 UB42 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.379, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397884.

                                               

2016 UB57

Poé 2016 UB57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.412, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397885.

                                               

2016 UC107

Poé 2016 UC107 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.590, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389558.

                                               

2016 UC26

Poé 2016 UC26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.565, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389547.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →