★ Free online encyclopedia. Did you know? page 298



                                               

2016 TG10

Poé 2016 TG10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.259, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389507.

                                               

2016 TG55

Poé 2016 TG55 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.303, bari magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397882.

                                               

2016 TG56

Poé 2016 TG56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.132, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397882.

                                               

2016 TG94

Poé 2016 TG94 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.448, salaku magnitudo mutlakna 29.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392531.

                                               

2016 TH

Poé TAUN 2016 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.259, salaku magnitudo mutlakna 29.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389495.

                                               

2016 TH55

Poé 2016 TH55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.674, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397882.

                                               

2016 TH56

Poé 2016 TH56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.189, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409569.

                                               

2016 TH93

Poé 2016 TH93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.394, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397883.

                                               

2016 TJ

Poé 2016 TJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.279, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389495.

                                               

2016 TJ10

Poé 2016 TJ10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389508.

                                               

2016 TJ17

Poé 2016 TJ17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.635, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389515.

                                               

2016 TJ18

Poé 2016 TJ18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.586, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403116.

                                               

2016 TJ55

Poé 2016 TJ55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.378, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389531.

                                               

2016 TJ56

Poé 2016 TJ56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.575, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397882.

                                               

2016 TJ93

Poé 2016 TJ93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.493, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397883.

                                               

2016 TJ94

Poé 2016 TJ94 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.344, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392531.

                                               

2016 TK

Poé 2016 TK mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.265, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409569.

                                               

2016 TK10

Poé 2016 TK10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.565, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389508.

                                               

2016 TK17

Poé 2016 TK17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397881.

                                               

2016 TK18

Poé 2016 TK18 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.550, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389518.

                                               

2016 TK94

Poé 2016 TK94 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.262, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392531.

                                               

2016 TL

Poé 2016 TL téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.434, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389496.

                                               

2016 TL11

Poé 2016 TL11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.459, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397881.

                                               

2016 TL17

Poé 2016 TL17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.037, bari magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389515.

                                               

2016 TL18

Poé 2016 TL18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.663, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389518.

                                               

2016 TL2

Poé 2016 TL2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397881.

                                               

2016 TL94

Poé 2016 TL94 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.363, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392531.

                                               

2016 TM

Poé 2016 TM téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.169, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397881.

                                               

2016 TM10

Poé 2016 TM10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.700, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389508.

                                               

2016 TM11

Poé 2016 TM11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.322, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397881.

                                               

2016 TM17

Poé 2016 TM17 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389515.

                                               

2016 TM18

Poé 2016 TM18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.049, bari magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389518.

                                               

2016 TM56

Poé 2016 TM56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.131, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397882.

                                               

2016 TN11

Poé 2016 TN11, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.412, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389511.

                                               

2016 TN18

Poé 2016 TN18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.571, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397881.

                                               

2016 TO

Poé nu di taun 2016 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.274, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389496.

                                               

2016 TO11

Poé 2016 TO11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.545, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389511.

                                               

2016 TO18

Poé 2016 TO18 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.362, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389518.

                                               

2016 TO2

Poé 2016 TO2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.253, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397881.

                                               

2016 TP

Poé 2016 TP nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389497.

                                               

2016 TP11

Poé 2016 TP11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.178, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397881.

                                               

2016 TP18

Poé 2016 TP18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.686, bari magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389518.

                                               

2016 TP2

Poé 2016 TP2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.492, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389500.

                                               

2016 TP56

Poé 2016 TP56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.435, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397882.

                                               

2016 TQ

Poé 2016 TQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.247, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389497.

                                               

2016 TQ11

Poé 2016 TQ11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.169, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397881.

                                               

2016 TQ18

Poé 2016 TQ18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.601, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397881.

                                               

2016 TQ2

Poé 2016 TQ2, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.563, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389500.

                                               

2016 TQ56

Poé 2016 TQ56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.432, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397882.

                                               

2016 TQ93

Poé 2016 TQ93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397883.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →