★ Free online encyclopedia. Did you know? page 297



                                               

2016 SN2

Poé 2016 SN2 nyaéta hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.760, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389440.

                                               

2016 SN3

Poé 2016 SN3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.736, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389442.

                                               

2016 SO2

Poé 2016 SO2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397880.

                                               

2016 SO3

Poé 2016 SO3 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.449, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397880.

                                               

2016 SP2

Poé 2016 SP2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.186, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389441.

                                               

2016 SP3

Hayu urang 2016 SP3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.311, salaku magnitudo mutlakna 27.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389443.

                                               

2016 SQ2

Poé 2016 SQ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.192, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389441.

                                               

2016 SQ3

Poé 2016 SQ3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.262, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389443.

                                               

2016 SR2

Poé 2016 SR2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.205, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389441.

                                               

2016 SR3

Poé 2016 SR3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.457, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389443.

                                               

2016 SS2

Poé 2016 SS2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.550, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389441.

                                               

2016 ST2

Poé 2016 ST2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.070, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397880.

                                               

2016 ST3

Poé 2016 ST3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.515, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389443.

                                               

2016 SU3

Poé 2016 SU3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.349, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389444.

                                               

2016 SV1

Poé 2016 SV1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.203, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397880.

                                               

2016 SV3

Poé 2016 SV3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397880.

                                               

2016 SW1

Poé 2016 SW1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.224, salaku magnitudo mutlakna 28.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389437.

                                               

2016 SW3

Poé 2016 SW3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 28.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389444.

                                               

2016 SY1

Poé 2016 SY1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389438.

                                               

2016 SZ1

Poé 2016 SZ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397880.

                                               

2016 SZ35

Poé 2016 SZ35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.397, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397881.

                                               

2016 TA

Poé taun 2016, TAPI ieu téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.890, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389494.

                                               

2016 TA11

Poé 2016 TA11 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.316, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389510.

                                               

2016 TA18

Poé 2016 TA18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389517.

                                               

2016 TA20

Poé 2016 TA20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.154, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397882.

                                               

2016 TA56

Poé 2016 TA56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.784, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J70.

                                               

2016 TB11

Poé 2016 TB11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389510.

                                               

2016 TB18

Poé 2016 TB18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.084, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409569.

                                               

2016 TB19

Poé 2016 TB19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.506, salaku magnitudo mutlakna 29.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389520.

                                               

2016 TB57

Poé 2016 TB57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.123, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409569.

                                               

2016 TB93

Poé 2016 TB93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.234, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397883.

                                               

2016 TC

Poé nu di taun 2016 TI hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397881.

                                               

2016 TC11

Poé 2016 TC11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.463, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389510.

                                               

2016 TC18

Poé 2016 TC18 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.187, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397881.

                                               

2016 TC57

Poé 2016 TC57 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.549, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389536.

                                               

2016 TC93

Poé 2016 TC93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.379, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397883.

                                               

2016 TD

Ayeuna di taun 2016 dina hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.470, salaku magnitudo mutlakna 28.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389495.

                                               

2016 TD10

Poé 2016 TD10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.470, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389507.

                                               

2016 TD11

Poé 2016 TD11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389510.

                                               

2016 TD18

Poé 2016 TD18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403116.

                                               

2016 TD55

Poé 2016 TD55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.606, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397882.

                                               

2016 TE10

Poé 2016 TE10 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.556, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397881.

                                               

2016 TE55

Poé 2016 TE55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.422, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389530.

                                               

2016 TE56

Poé 2016 TE56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.900, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389533.

                                               

2016 TE93

Poé 2016 TE93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.176, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403117.

                                               

2016 TF

Ayeuna di taun 2016 TF jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389495.

                                               

2016 TF10

Poé 2016 TF10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.402, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389507.

                                               

2016 TF55

Poé 2016 TF55 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389530.

                                               

2016 TF56

Poé 2016 TF56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.557, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397882.

                                               

2016 TF93

Poé 2016 TF93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389540.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →