★ Free online encyclopedia. Did you know? page 294



                                               

2016 QP44

Poé 2016 QP44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.236, bari magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389289.

                                               

2016 QQ44

Poé 2016 QQ44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397879.

                                               

2016 QR44

Poé 2016 QR44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.511, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389289.

                                               

2016 QS11

Poé 2016 QS11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.266, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397879.

                                               

2016 QS44

Poé 2016 QS44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.579, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389289.

                                               

2016 QU1

Poé 2016 QU1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.904, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389231.

                                               

2016 QX10

Poé 2016 QX10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.274, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389248.

                                               

2016 QY1

Poé 2016 QY1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389232.

                                               

2016 QY10

Poé 2016 QY10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.254, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397879.

                                               

2016 QY44

Poé 2016 QY44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.401, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389290.

                                               

2016 QY83

Poé 2016 QY83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.263, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403115.

                                               

2016 QY84

Poé 2016 QY84 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392503.

                                               

2016 QZ1

Poé 2016 QZ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.461, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389232.

                                               

2016 QZ10

Poé 2016 QZ10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.405, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389249.

                                               

2016 QZ44

Poé 2016 QZ44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.337, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389290.

                                               

2016 QZ83

Poé 2016 QZ83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.366, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389342.

                                               

2016 RA1

Poé 2016 RA1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389349.

                                               

2016 RA18

Poé 2016 RA18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389385.

                                               

2016 RA20

Poé 2016 RA20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.710, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389389.

                                               

2016 RA41

Poé 2016 RA41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.523, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389429.

                                               

2016 RB18

Poé 2016 RB18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397880.

                                               

2016 RB20

Poé 2016 RB20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.513, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389389.

                                               

2016 RB34

Poé 2016 RB34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.109, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389415.

                                               

2016 RB41

Poé 2016 RB41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389429.

                                               

2016 RC18

Poé 2016 RC18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389385.

                                               

2016 RC20

Poé 2016 RC20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.364, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403116.

                                               

2016 RC34

Poé 2016 RC34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389415.

                                               

2016 RC41

Poé 2016 RC41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.440, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389429.

                                               

2016 RD18

Poé 2016 RD18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389386.

                                               

2016 RD20

Poé 2016 RD20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.569, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409568.

                                               

2016 RD34

Poé 2016 RD34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.035, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409568.

                                               

2016 RE18

Poé 2016 RE18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.463, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397880.

                                               

2016 RE20

Poé 2016 RE20 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.366, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397880.

                                               

2016 RE34

Poé 2016 RE34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.322, salaku magnitudo mutlakna 28.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389416.

                                               

2016 RF17

Poé 2016 RF17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.431, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389381.

                                               

2016 RF20

Poé 2016 RF20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.421, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389390.

                                               

2016 RF34

Poé 2016 RF34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.366, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409569.

                                               

2016 RF40

Poé 2016 RF40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.156, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409569.

                                               

2016 RG18

Poé 2016 RG18, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.176, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389386.

                                               

2016 RG20

Poé 2016 RG20, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.263, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389390.

                                               

2016 RG40

Poé 2016 RG40, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403116.

                                               

2016 RH17

Poé 2016 RH17, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.304, bari magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389382.

                                               

2016 RH18

Poé 2016 RH18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.263, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397880.

                                               

2016 RH20

Poé 2016 RH20, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.379, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389390.

                                               

2016 RH40

Poé 2016 RH40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.267, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389426.

                                               

2016 RJ17

Poé 2016 RJ17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.268, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389382.

                                               

2016 RJ18

Poé 2016 RJ18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389386.

                                               

2016 RJ40

Poé 2016 RJ40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389426.

                                               

2016 RK17

Poé 2016 RK17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.511, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389382.

                                               

2016 RK20

Poé 2016 RK20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.341, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397880.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →