★ Free online encyclopedia. Did you know? page 293



                                               

2016 PT

Poé 2016 WAKTU jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.772, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399571.

                                               

2016 PT26

Poé 2016 PT26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.584, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392487.

                                               

2016 PT38

Poé 2016 PT38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392488.

                                               

2016 PT8

Poé 2016 PT8 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392486.

                                               

2016 PU

Poé 2016 SAJARAH nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.513, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397878.

                                               

2016 PU26

Poé 2016 PU26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.433, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384724.

                                               

2016 PV

Poé 2016 PV nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392485.

                                               

2016 PV38

Poé 2016 PV38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.401, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392488.

                                               

2016 PW38

Poé 2016 PW38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.430, bari magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392488.

                                               

2016 PW78

Poé 2016 PW78 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389227.

                                               

2016 PW8

Poé 2016 PW8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.638, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384715.

                                               

2016 PX38

Poé 2016 PX38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.424, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392488.

                                               

2016 PX66

Poé 2016 PX66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397878.

                                               

2016 PX8

Poé 2016 PX8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384715.

                                               

2016 PY39

Poé 2016 PY39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.492, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392488.

                                               

2016 PY66

Poé 2016 PY66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.407, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389211.

                                               

2016 PZ39

Poé 2016 PZ39 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.786, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392488.

                                               

2016 PZ66

Poé 2016 PZ66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.377, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399573.

                                               

2016 QA11

Poé 2016 QA11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.332, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389249.

                                               

2016 QA84

Poé 2016 QA84 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.282, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389342.

                                               

2016 QB11

Poé 2016 QB11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.737, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389249.

                                               

2016 QB2

Poé 2016 QB2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.246, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397878.

                                               

2016 QB84

Poé 2016 QB84 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.608, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389342.

                                               

2016 QC45

Poé 2016 QC45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.668, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389290.

                                               

2016 QC84

Poé 2016 QC84 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.403, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K09.

                                               

2016 QD

Hayu urang énggal 2016 nyaéta salah sahiji béntang URANG. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.390, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO ...

                                               

2016 QD44

Poé 2016 QD44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.808, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389286.

                                               

2016 QD45

Poé 2016 QD45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389291.

                                               

2016 QD84

Poé 2016 QD84 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.361, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389343.

                                               

2016 QE44

Poé 2016 QE44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.216, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389286.

                                               

2016 QE45

Poé 2016 QE45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.526, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389291.

                                               

2016 QE84

Poé 2016 QE84 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.396, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397879.

                                               

2016 QF44

Poé 2016 QF44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397879.

                                               

2016 QF45

Poé 2016 QF45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.645, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403115.

                                               

2016 QF84

Poé 2016 QF84 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.304, bari magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389343.

                                               

2016 QG10

Poé 2016 QG10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.309, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389246.

                                               

2016 QG44

Poé 2016 QG44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.243, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389287.

                                               

2016 QH44

Poé 2016 QH44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.596, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399575.

                                               

2016 QJ10

Poé 2016 QJ10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.500, bari magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389247.

                                               

2016 QJ44

Poé 2016 QJ44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.317, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405360.

                                               

2016 QK10

Poé 2016 QK10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.444, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389247.

                                               

2016 QK44

Poé 2016 QK44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397879.

                                               

2016 QL10

Poé 2016 QL10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.365, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389248.

                                               

2016 QL44

Poé 2016 QL44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.563, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389288.

                                               

2016 QM10

Poé 2016 QM10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389248.

                                               

2016 QM11

Poé 2016 QM11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.720, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397879.

                                               

2016 QM44

Poé 2016 QM44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.314, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399575.

                                               

2016 QN11

Poé 2016 QN11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.572, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403115.

                                               

2016 QN44

Poé 2016 QN44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.513, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389288.

                                               

2016 QO11

Poé 2016 QO11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.442, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389250.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →