★ Free online encyclopedia. Did you know? page 292



                                               

2016 PE1

Poé 2016 PE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.317, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397878.

                                               

2016 PE8

Poé 2016 PE8, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.597, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384714.

                                               

2016 PF1

Poé 2016 PF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.514, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397878.

                                               

2016 PF8

Poé 2016 PF8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.563, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392486.

                                               

2016 PG

Poé 2016 PG, nyaéta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392485.

                                               

2016 PG1

Poé 2016 PG1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.391, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392485.

                                               

2016 PG67

Poé 2016 PG67 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389211.

                                               

2016 PH

Poé 2016 GAMBAR nu hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384707.

                                               

2016 PH1

Poé 2016 PH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.448, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392485.

                                               

2016 PH38

Poé 2016 PH38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.717, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392488.

                                               

2016 PH66

Poé 2016 PH66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.479, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392489.

                                               

2016 PJ1

Poé 2016 PJ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.580, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384710.

                                               

2016 PJ38

Poé 2016 PJ38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.298, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392488.

                                               

2016 PJ66

Poé 2016 PJ66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.382, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397878.

                                               

2016 PK38

Poé 2016 PK38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384730.

                                               

2016 PK66

Poé 2016 PK66 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405359.

                                               

2016 PL

Poé 2016 PL nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392485.

                                               

2016 PL1

Poé 2016 PL1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403115.

                                               

2016 PL38

Poé 2016 PL38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384730.

                                               

2016 PL66

Poé 2016 PL66 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.147, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392489.

                                               

2016 PM

Poé 2016 SORE nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.270, bari magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397878.

                                               

2016 PM38

Poé 2016 PM38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.584, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384730.

                                               

2016 PM8

Poé 2016 PM8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.437, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397878.

                                               

2016 PN1

Poé 2016 PN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.566, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397878.

                                               

2016 PN38

Poé 2016 PN38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.621, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403115.

                                               

2016 PN39

Poé 2016 PN39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.624, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392488.

                                               

2016 PO

Poé 2016 T nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.112, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392485.

                                               

2016 PO38

Poé 2016 PO38, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.575, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409567.

                                               

2016 PO39

Poé 2016 PO39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.521, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392488.

                                               

2016 PO66

Poé 2016 PO66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.511, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392489.

                                               

2016 PO8

Poé 2016 PO8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.562, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403115.

                                               

2016 PP

Hayu 2016 UMUMNA jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392485.

                                               

2016 PP1

Poé 2016 PP1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.470, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392485.

                                               

2016 PP26

Poé 2016 PP26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.482, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392487.

                                               

2016 PP27

Poé 2016 PP27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.256, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392487.

                                               

2016 PP38

Poé 2016 PP38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.380, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384731.

                                               

2016 PP39

Poé 2016 PP39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.434, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392488.

                                               

2016 PP66

Poé 2016 PP66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392489.

                                               

2016 PQ

Poé 2016 PQ nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.544, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384708.

                                               

2016 PQ26

Poé 2016 PQ26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.648, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384724.

                                               

2016 PQ38

Poé 2016 PQ38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.097, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384731.

                                               

2016 PQ39

Poé 2016 PQ39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409567.

                                               

2016 PQ8

Poé 2016 PQ8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.388, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403115.

                                               

2016 PR

Poé 2016 PR téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392485.

                                               

2016 PR26

Poé 2016 PR26, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.559, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397878.

                                               

2016 PR38

Poé 2016 PR38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.428, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403115.

                                               

2016 PR39

Poé 2016 PR39 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392488.

                                               

2016 PR66

Poé 2016 PR66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.488, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389210.

                                               

2016 PR8

Poé 2016 PR8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.683, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405358.

                                               

2016 PS

Poé 2016 p. s. salah sahiji astéroid beubeur. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.122, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392485.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →