★ Free online encyclopedia. Did you know? page 291



                                               

2016 NS38

Poé 2016 NS38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384684.

                                               

2016 NT22

Poé 2016 NT22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.870, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392482.

                                               

2016 NT32

Poé 2016 NT32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392482.

                                               

2016 NT38

Poé 2016 NT38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403115.

                                               

2016 NU22

Poé 2016 NU22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.355, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392482.

                                               

2016 NU32

Poé 2016 NU32 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.174, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384680.

                                               

2016 NU38

Poé 2016 NU38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384685.

                                               

2016 NV

Poé 2016 BASA hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.237, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409567.

                                               

2016 NV22

Poé 2016 NV22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.222, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384672.

                                               

2016 NV32

Poé 2016 NV32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.115, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384680.

                                               

2016 NV38

Poé 2016 NV38 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384685.

                                               

2016 NW15

Poé 2016 NW15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.472, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384661.

                                               

2016 NW22

Poé 2016 NW22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392482.

                                               

2016 NW32

Poé 2016 NW32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.408, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392482.

                                               

2016 NX

Poé 2016 NX nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.622, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397877.

                                               

2016 NX15

Poé 2016 NX15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.118, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384661.

                                               

2016 NX22

Poé 2016 NX22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.575, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384672.

                                               

2016 NX32

Poé 2016 NX32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.544, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397878.

                                               

2016 NY

Poé 2016 NY téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392480.

                                               

2016 NY15

Poé 2016 NY15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.479, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397877.

                                               

2016 NY22

Poé 2016 NY22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.553, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384672.

                                               

2016 NY55

Poé 2016 NY55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.384, bari magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384699.

                                               

2016 NZ55

Poé 2016 NZ55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.255, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397878.

                                               

2016 OA

Poé 2016 OA mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.690, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384700.

                                               

2016 OF

Poé taun 2016 nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.240, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392484.

                                               

2016 OJ

Poé 2016 OJ mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.035, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 4 ...

                                               

2016 OJ1

Poé 2016 OJ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.609, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397878.

                                               

2016 OK1

Poé 2016 OK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.604, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403115.

                                               

2016 OL1

Poé 2016 OL1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.352, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392484.

                                               

2016 OM1

Poé 2016 OM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.397, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392484.

                                               

2016 ON

Poé taun 2016 DINA hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403115.

                                               

2016 OO

Poé 2016 OO jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.463, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403115.

                                               

2016 OP5

Poé 2016 OP5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.452, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399571.

                                               

2016 OV

Hayu urang 2016 O. téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.654, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384702.

                                               

2016 OX

Poé 2016 SAPI hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392484.

                                               

2016 OY2

Poé 2016 OY2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.461, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403115.

                                               

2016 OZ2

Poé 2016 OZ2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.506, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403115.

                                               

2016 PA2

Poé 2016 PA2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.418, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392485.

                                               

2016 PA40

Poé 2016 PA40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.286, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392488.

                                               

2016 PA79

Poé 2016 PA79 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392491.

                                               

2016 PA8

Poé 2016 PA8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.243, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392486.

                                               

2016 PB2

Poé 2016 PB2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.488, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392485.

                                               

2016 PB40

Poé 2016 PB40 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392488.

                                               

2016 PB79

Poé 2016 PB79 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392491.

                                               

2016 PB8

Poé 2016 PB8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.599, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397878.

                                               

2016 PC1

Poé 2016 PC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.418, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392485.

                                               

2016 PC40

Poé 2016 PC40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392488.

                                               

2016 PC8

Poé 2016 PC8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.162, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392486.

                                               

2016 PD1

Poé 2016 PD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.220, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397878.

                                               

2016 PD2

Poé 2016 PD2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.261, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392485.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →