ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 290




                                               

2016 ND33

Ari 2016 ND33 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.419, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 ND39

Ari 2016 ND39 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.622, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 ND56

Ari 2016 ND56 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.423, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NE33

Ari 2016 NE33 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.285, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NE39

Ari 2016 NE39 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.599, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 NE56

Ari 2016 NE56 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.333, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 NF

Ari 2016 NF mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.548, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2016 NF22

Ari 2016 NF22 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.393, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 NF33

Ari 2016 NF33 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.508, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NF39

Ari 2016 NF39 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.490, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NF56

Ari 2016 NF56 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.494, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 NG

Ari 2016 NG mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.398, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2016 NG15

Ari 2016 NG15 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.603, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 NG22

Ari 2016 NG22 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.697, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 NG23

Ari 2016 NG23 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.429, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NG33

Ari 2016 NG33 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.095, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 NG38

Ari 2016 NG38 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.514, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NH15

Ari 2016 NH15 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.420, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NH22

Ari 2016 NH22 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.418, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NH33

Ari 2016 NH33 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.453, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NJ15

Ari 2016 NJ15 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.433, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NJ33

Ari 2016 NJ33 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.207, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NJ39

Ari 2016 NJ39 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.563, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 NJ56

Ari 2016 NJ56 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.283, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NK15

Ari 2016 NK15 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.538, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NK22

Ari 2016 NK22 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.353, sedengkeun magnitudo mutlakna 29.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 NK33

Ari 2016 NK33 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.529, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 NK39

Ari 2016 NK39 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.166, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NK56

Ari 2016 NK56 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.481, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NL15

Ari 2016 NL15 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.560, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 NL22

Ari 2016 NL22 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.333, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NL39

Ari 2016 NL39 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.247, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NL56

Ari 2016 NL56 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.528, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 NM15

Ari 2016 NM15 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.172, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NM22

Ari 2016 NM22 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.510, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NM39

Ari 2016 NM39 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.485, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NN15

Ari 2016 NN15 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.508, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NN39

Ari 2016 NN39 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.527, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NO16

Ari 2016 NO16 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.574, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NO56

Ari 2016 NO56 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.413, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 NP16

Ari 2016 NP16 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.553, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NP56

Ari 2016 NP56 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.154, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 NQ16

Ari 2016 NQ16 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.471, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NQ32

Ari 2016 NQ32 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.418, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 NQ55

Ari 2016 NQ55 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.479, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NR16

Ari 2016 NR16 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.437, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NR32

Ari 2016 NR32 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.452, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NR55

Ari 2016 NR55 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.578, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 NS

Ari 2016 NS mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.259, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2016 NS16

Ari 2016 NS16 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.536, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...