★ Free online encyclopedia. Did you know? page 290



                                               

2016 ND33

Poé 2016 ND33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.419, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392482.

                                               

2016 ND39

Poé 2016 ND39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.622, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384685.

                                               

2016 ND56

Poé 2016 ND56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384700.

                                               

2016 NE33

Poé 2016 NE33 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.285, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397878.

                                               

2016 NE39

Poé 2016 NE39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.599, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384686.

                                               

2016 NE56

Poé 2016 NE56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.333, bari magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384700.

                                               

2016 NF

Poé 2016 NF téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399571.

                                               

2016 NF22

Poé 2016 NF22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.393, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394311.

                                               

2016 NF33

Poé 2016 NF33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397878.

                                               

2016 NF39

Poé 2016 NF39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392483.

                                               

2016 NF56

Poé 2016 NF56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.494, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392484.

                                               

2016 NG

Poé 2016 NG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.398, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384639.

                                               

2016 NG15

Poé 2016 NG15, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.603, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394310.

                                               

2016 NG22

Poé 2016 NG22, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.697, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384670.

                                               

2016 NG23

Poé 2016 NG23, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397877.

                                               

2016 NG33

Poé 2016 NG33, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.095, bari magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403115.

                                               

2016 NG38

Poé 2016 NG38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.514, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384684.

                                               

2016 NH15

Poé 2016 NH15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.420, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397877.

                                               

2016 NH22

Poé 2016 NH22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.418, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392482.

                                               

2016 NH33

Poé 2016 NH33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392483.

                                               

2016 NJ15

Poé 2016 NJ15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.433, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392481.

                                               

2016 NJ33

Poé 2016 NJ33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.207, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384682.

                                               

2016 NJ39

Poé 2016 NJ39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.563, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384686.

                                               

2016 NJ56

Poé 2016 NJ56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.283, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392484.

                                               

2016 NK15

Poé 2016 NK15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392481.

                                               

2016 NK22

Poé 2016 NK22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.353, salaku magnitudo mutlakna 29.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384671.

                                               

2016 NK33

Poé 2016 NK33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384683.

                                               

2016 NK39

Poé 2016 NK39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.166, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392483.

                                               

2016 NK56

Poé 2016 NK56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.481, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392484.

                                               

2016 NL15

Poé 2016 NL15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403115.

                                               

2016 NL22

Poé 2016 NL22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.333, bari magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384671.

                                               

2016 NL39

Poé 2016 NL39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.247, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403115.

                                               

2016 NL56

Poé 2016 NL56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.528, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392484.

                                               

2016 NM15

Poé 2016 NM15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.172, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384660.

                                               

2016 NM22

Poé 2016 NM22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384671.

                                               

2016 NM39

Poé 2016 NM39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392483.

                                               

2016 NN15

Poé 2016 NN15, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384661.

                                               

2016 NN39

Poé 2016 NN39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.527, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384687.

                                               

2016 NO16

Poé 2016 NO16 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.574, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397877.

                                               

2016 NO56

Poé 2016 NO56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.413, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392484.

                                               

2016 NP16

Poé 2016 NP16, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.553, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397877.

                                               

2016 NP56

Poé 2016 NP56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.154, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392484.

                                               

2016 NQ16

Poé 2016 NQ16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.471, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392481.

                                               

2016 NQ32

Poé 2016 NQ32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.418, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403115.

                                               

2016 NQ55

Poé 2016 NQ55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.479, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397878.

                                               

2016 NR16

Poé 2016 NR16, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.437, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384663.

                                               

2016 NR32

Poé 2016 NR32, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.452, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392482.

                                               

2016 NR55

Poé 2016 NR55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.578, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392484.

                                               

2016 NS

Poé 2016 N. ieu téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.259, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384640.

                                               

2016 NS16

Poé 2016 NS16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392481.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →