★ Free online encyclopedia. Did you know? page 289



                                               

2016 LS1

Poé 2016 LS1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.392, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 381212.

                                               

2016 LS9

Poé 2016 LS9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409567.

                                               

2016 LT

Poé 2016 GT nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.362, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392479.

                                               

2016 LT1

Poé 2016 LT1 anu hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.290, salaku magnitudo mutlakna 29.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381212.

                                               

2016 LT10

Poé 2016 LT10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet magnitude tina 0.280, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386983.

                                               

2016 LT48

Poé 2016 LT48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392480.

                                               

2016 LU

Poé DUA taun 2016 nyaeta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.281, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386982.

                                               

2016 LU10

Poé 2016 LU10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397877.

                                               

2016 LU47

Poé 2016 LU47 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.325, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392479.

                                               

2016 LU48

Poé 2016 LU48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.337, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386986.

                                               

2016 LU9

Poé 2016 LU9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397877.

                                               

2016 LV

Poé 2016 L. béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386982.

                                               

2016 LV47

Poé 2016 LV47 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.861, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381240.

                                               

2016 LV48

Poé 2016 LV48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.701, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392480.

                                               

2016 LV51

Poé 2016 LV51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.358, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384631.

                                               

2016 LV8

Poé 2016 LV8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.748, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403115.

                                               

2016 LV9

Poé 2016 LV9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.566, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386983.

                                               

2016 LW10

Poé 2016 LW10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.301, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381224.

                                               

2016 LW47

Poé 2016 LW47 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.340, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 381241.

                                               

2016 LW8

Poé 2016 LW8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.470, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381220.

                                               

2016 LW9

Poé 2016 LW9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.749, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381222.

                                               

2016 LX47

Poé 2016 LX47 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.606, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409567.

                                               

2016 LX48

Poé 2016 LX48 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.691, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403115.

                                               

2016 LX8

Poé 2016 LX8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.343, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386982.

                                               

2016 LY10

Poé 2016 LY10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.448, salaku magnitudo mutlakna 28.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409567.

                                               

2016 LY47

Poé 2016 LY47 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397877.

                                               

2016 LY48

Poé 2016 LY48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389173.

                                               

2016 LY8

Poé 2016 LY8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.372, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386982.

                                               

2016 LZ10

Poé 2016 LZ10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409567.

                                               

2016 LZ47

Poé 2016 LZ47 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.481, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386985.

                                               

2016 LZ48

Poé 2016 LZ48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.838, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381243.

                                               

2016 LZ8

Poé 2016 LZ8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.527, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386982.

                                               

2016 MA

Hayu urang 2016 MA béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.375, bari magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384632.

                                               

2016 MB

Poé 2016 MB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.437, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397877.

                                               

2016 MB1

Poé 2016 MB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.493, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384634.

                                               

2016 MC1

Poé 2016 MC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.451, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384634.

                                               

2016 MF1

Poé 2016 MF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.442, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392480.

                                               

2016 MH

Poé 2016 MH téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.206, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384633.

                                               

2016 MH1

Poé 2016 MH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.618, anu kitu magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399570.

                                               

2016 MJ

Poé 2016 MJ nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392480.

                                               

2016 MK

Poé 2016 MK téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384633.

                                               

2016 MK1

Poé 2016 MK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.716, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K15.

                                               

2016 MO

Poé 2016 OGÉ béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.435, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384633.

                                               

2016 MS

Hayu urang 2016 MS nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409567.

                                               

2016 NA

Ayeuna di taun 2016 pikeun jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.362, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384638.

                                               

2016 NA1

Poé 2016 NA1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397877.

                                               

2016 NB39

Poé 2016 NB39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392483.

                                               

2016 NB56

Poé 2016 NB56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.570, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384699.

                                               

2016 NC39

Poé 2016 NC39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392483.

                                               

2016 NC56

Poé 2016 NC56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.616, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384699.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →