★ Free online encyclopedia. Did you know? page 288



                                               

2016 KW3

Poé 2016 KW3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386982.

                                               

2016 KZ

Poé 2016 KZ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.286, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384616.

                                               

2016 LA2

Poé 2016 LA2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.675, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392479.

                                               

2016 LA49

Poé 2016 LA49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.050, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386986.

                                               

2016 LA9

Poé 2016 LA9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.252, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386982.

                                               

2016 LB

Poé 2016 LB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.146, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381207.

                                               

2016 LB9

Poé 2016 LB9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397877.

                                               

2016 LC11

Poé 2016 LC11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.586, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386983.

                                               

2016 LC2

Poé 2016 LC2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.069, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386982.

                                               

2016 LD2

Poé 2016 LD2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.697, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381213.

                                               

2016 LD9

Poé 2016 LD9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.611, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381221.

                                               

2016 LE10

Poé 2016 LE10, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.618, anu kitu magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381223.

                                               

2016 LE2

Poé 2016 LE2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.401, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397877.

                                               

2016 LE9

Poé 2016 LE9, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.759, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K09.

                                               

2016 LF

Poé 2016 L. béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.662, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381208.

                                               

2016 LF2

Poé 2016 LF2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.636, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 381213.

                                               

2016 LG

Poé 2016 LG mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.418, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386982.

                                               

2016 LG10

Poé 2016 LG10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.463, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386983.

                                               

2016 LG11

Poé 2016 LG11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 381225.

                                               

2016 LG2

Poé 2016 LG2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.756, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386982.

                                               

2016 LG49

Poé 2016 LG49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.380, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392480.

                                               

2016 LH10

Poé 2016 LH10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.315, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381223.

                                               

2016 LH49

Poé 2016 LH49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 394309.

                                               

2016 LJ10

Poé 2016 LJ10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.346, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386983.

                                               

2016 LJ11

Poé 2016 LJ11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.566, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392479.

                                               

2016 LJ49

Poé 2016 LJ49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.611, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K33.

                                               

2016 LJ8

Poé 2016 LJ8 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.263, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381219.

                                               

2016 LK10

Poé 2016 LK10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.196, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386983.

                                               

2016 LK49

Poé 2016 LK49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.377, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386986.

                                               

2016 LL11

Poé 2016 LL11, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.526, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397877.

                                               

2016 LL48

Poé 2016 LL48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381241.

                                               

2016 LM1

Poé 2016 LM1 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397877.

                                               

2016 LM11

Poé 2016 LM11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386983.

                                               

2016 LM48

Poé 2016 LM48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.073, bari magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392480.

                                               

2016 LM49

Poé 2016 LM49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.357, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381244.

                                               

2016 LM8

Poé 2016 LM8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.647, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403115.

                                               

2016 LN

Poé 2016 L. béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 381209.

                                               

2016 LN1

Poé 2016 LN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.562, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397877.

                                               

2016 LN48

Poé 2016 LN48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.511, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392480.

                                               

2016 LO

Poé 2016 KONSTITUSI nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.360, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392479.

                                               

2016 LO48

Poé 2016 LO48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.204, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386985.

                                               

2016 LP

Hayu urang 2016 LP nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.189, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392479.

                                               

2016 LP1

Poé 2016 LP1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.116, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386982.

                                               

2016 LP10

Poé 2016 LP10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.647, salaku magnitudo mutlakna 29.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381224.

                                               

2016 LP48

Poé 2016 LP48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381242.

                                               

2016 LQ

Poé 2016 LQ mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381209.

                                               

2016 LQ1

Poé 2016 LQ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.329, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386982.

                                               

2016 LR

Poé 2016 LR mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.435, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381209.

                                               

2016 LR1

Poé 2016 LR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.389, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386982.

                                               

2016 LR51

Poé 2016 LR51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.376, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384631.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →