★ Free online encyclopedia. Did you know? page 287



                                               

2016 JP38

Poé 2016 JP38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.546, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382825.

                                               

2016 JQ

Poé 2016 JQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386979.

                                               

2016 JQ17

Poé 2016 JQ17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.531, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389168.

                                               

2016 JQ38

Poé 2016 JQ38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.550, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382825.

                                               

2016 JQ5

Poé 2016 JQ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 28.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382822.

                                               

2016 JR33

Poé 2016 JR33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.215, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386980.

                                               

2016 JR38

Poé 2016 JR38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.329, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382825.

                                               

2016 JR5

Poé 2016 JR5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.351, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�378516.

                                               

2016 JS

Poé 2016 RANTÉ hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.289, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382821.

                                               

2016 JS28

Poé 2016 JS28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.328, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392479.

                                               

2016 JS5

Poé 2016 JS5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.627, salaku magnitudo mutlakna 30.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�378516.

                                               

2016 JT

Poé 2016 JT hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.532, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386979.

                                               

2016 JT28

Poé 2016 JT28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382824.

                                               

2016 JT33

Poé 2016 JT33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.328, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386980.

                                               

2016 JT38

Poé 2016 JT38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382826.

                                               

2016 JT5

Poé 2016 JT5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.244, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�378516.

                                               

2016 JU24

Poé 2016 JU24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.581, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382823.

                                               

2016 JU33

Poé 2016 JU33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384613.

                                               

2016 JU38

Poé 2016 JU38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.649, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381199.

                                               

2016 JU5

Poé 2016 JU5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.646, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�378516.

                                               

2016 JV

Poé 2016 JV téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382821.

                                               

2016 JV24

Poé 2016 JV24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�378550.

                                               

2016 JV28

Poé 2016 JV28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392479.

                                               

2016 JV33

Poé 2016 JV33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.420, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 378572.

                                               

2016 JW28

Poé 2016 JW28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.580, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�378557.

                                               

2016 JW33

Poé 2016 JW33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403115.

                                               

2016 JW5

Poé 2016 JW5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.682, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386979.

                                               

2016 JX11

Poé 2016 JX11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�378529.

                                               

2016 JX28

Poé 2016 JX28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.394, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386980.

                                               

2016 JX5

Poé 2016 JX5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.314, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�378517.

                                               

2016 JY28

Poé 2016 JY28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.676, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382824.

                                               

2016 JY5

Poé 2016 JY5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.211, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�378517.

                                               

2016 JZ28

Poé 2016 JZ28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392479.

                                               

2016 JZ5

Poé 2016 JZ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.380, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�378518.

                                               

2016 KA1

Poé 2016 KA1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.382, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392479.

                                               

2016 KB1

Poé 2016 KB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.638, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397877.

                                               

2016 KB4

Poé 2016 KB4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.672, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403115.

                                               

2016 KC

Poé 2016 KC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.275, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382826.

                                               

2016 KC4

Poé 2016 KC4 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.506, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392479.

                                               

2016 KD

Poé 2016 KD jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.305, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386981.

                                               

2016 KE

Poé nu di taun 2016 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 381199.

                                               

2016 KF

Poé 2016 KF nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392479.

                                               

2016 KH

Poé nu di taun 2016 TI hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.127, bari magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381200.

                                               

2016 KJ

Poé 2016 KJ nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.751, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381200.

                                               

2016 KL

Poé 2016 KL mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.383, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381200.

                                               

2016 KM1

Poé 2016 KM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392479.

                                               

2016 KR

Poé 2016 KR nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.531, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381201.

                                               

2016 KR3

Poé 2016 KR3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386982.

                                               

2016 KS

Poé 2016 KS téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.327, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386981.

                                               

2016 KS3

Poé 2016 KS3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386982.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →