★ Free online encyclopedia. Did you know? page 284



                                               

2016 GK134

Poé 2016 GK134 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.493, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374804.

                                               

2016 GK2

Poé 2016 GK2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.431, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380427.

                                               

2016 GK206

Poé 2016 GK206 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382819.

                                               

2016 GK222

Poé 2016 GK222 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380437.

                                               

2016 GL134

Poé 2016 GL134 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.497, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374804.

                                               

2016 GL135

Poé 2016 GL135 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.513, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380433.

                                               

2016 GL2

Poé 2016 GL2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.266, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380427.

                                               

2016 GL206

Poé 2016 GL206 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.760, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374818.

                                               

2016 GL222

Poé 2016 GL222 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.137, bari magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380437.

                                               

2016 GM134

Poé 2016 GM134 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.268, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374804.

                                               

2016 GM135

Poé 2016 GM135 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380433.

                                               

2016 GM2

Poé 2016 GM2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.616, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380427.

                                               

2016 GM206

Poé 2016 GM206 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.741, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392478.

                                               

2016 GN134

Poé 2016 GN134 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.526, salaku magnitudo mutlakna 30.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374804.

                                               

2016 GN206

Poé 2016 GN206 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.471, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374818.

                                               

2016 GN220

Poé 2016 GN220 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386977.

                                               

2016 GN221

Poé 2016 GN221 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392479.

                                               

2016 GO134

Poé 2016 GO134 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.642, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374805.

                                               

2016 GO206

Poé 2016 GO206 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.774, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374818.

                                               

2016 GP134

Poé 2016 GP134 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.190, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380433.

                                               

2016 GP206

Poé 2016 GP206 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.569, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374818.

                                               

2016 GP220

Poé 2016 GP220 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.665, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392478.

                                               

2016 GP221

Poé 2016 GP221 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.613, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374834.

                                               

2016 GQ134

Poé 2016 GQ134 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.472, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389166.

                                               

2016 GQ2

Poé 2016 GQ2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.869, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386974.

                                               

2016 GQ220

Poé 2016 GQ220 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.431, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380436.

                                               

2016 GR2

Poé 2016 GR2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.472, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380427.

                                               

2016 GR220

Poé 2016 GR220 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.539, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380436.

                                               

2016 GS134

Poé 2016 GS134 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.531, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380433.

                                               

2016 GS2

Poé 2016 GS2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.316, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389165.

                                               

2016 GT

Poé 2016 GT nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.368, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374715.

                                               

2016 GT2

Poé 2016 GT2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.349, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374721.

                                               

2016 GT220

Poé 2016 GT220 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.380, salaku magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382819.

                                               

2016 GT221

Poé 2016 GT221 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.136, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380437.

                                               

2016 GU

Poé 2016 nyaéta AYEUNA salah sahiji astéroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.384, bari magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374715.

                                               

2016 GU2

Poé 2016 GU2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.958, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386974.

                                               

2016 GU216

Poé 2016 GU216 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.720, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397877.

                                               

2016 GU220

Poé 2016 GU220 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380436.

                                               

2016 GU221

Poé 2016 GU221 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.325, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386977.

                                               

2016 GV

Poé 2016 g. v. hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.177, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374715.

                                               

2016 GV1

Poé 2016 GV1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380427.

                                               

2016 GV2

Poé 2016 GV2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.596, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374721.

                                               

2016 GV216

Poé 2016 GV216 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.481, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380436.

                                               

2016 GV220

Poé 2016 GV220 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.265, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386977.

                                               

2016 GV221

Poé 2016 GV221 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.300, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386977.

                                               

2016 GW

Hayu GW di taun 2016 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.431, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374716.

                                               

2016 GW2

Poé 2016 GW2 béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380427.

                                               

2016 GW216

Poé 2016 GW216 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.162, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409562.

                                               

2016 GW220

Poé 2016 GW220 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.638, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380436.

                                               

2016 GX

Poé 2016 GX mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.384, bari magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu M ...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →