★ Free online encyclopedia. Did you know? page 283



                                               

2016 FY3

Poé 2016 FY3, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.689, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405353.

                                               

2016 FZ12

Poé 2016 FZ12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.299, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374663.

                                               

2016 FZ14

Poé 2016 FZ14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.278, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374669.

                                               

2016 FZ2

Poé 2016 FZ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.482, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377933.

                                               

2016 GA1

Poé 2016 GA1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374716.

                                               

2016 GA207

Poé 2016 GA207 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380435.

                                               

2016 GA221

Poé 2016 GA221 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.393, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380437.

                                               

2016 GA222

Poé 2016 GA222 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382819.

                                               

2016 GB1

Poé 2016 GB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.780, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382818.

                                               

2016 GB2

Poé 2016 GB2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.528, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374719.

                                               

2016 GB221

Poé 2016 GB221 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.213, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380437.

                                               

2016 GB222

Poé 2016 GB222 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386977.

                                               

2016 GB241

Poé 2016 GB241 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.606, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409562.

                                               

2016 GC

Poé 2016 GC nyaéta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374714.

                                               

2016 GC1

Poé 2016 GC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.359, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380427.

                                               

2016 GC134

Poé 2016 GC134 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.156, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374803.

                                               

2016 GC135

Poé 2016 GC135 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.134, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374806.

                                               

2016 GC2

Poé 2016 GC2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.488, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374719.

                                               

2016 GC207

Poé 2016 GC207 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.625, bari magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374819.

                                               

2016 GC221

Poé 2016 GC221 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.164, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380437.

                                               

2016 GC222

Poé 2016 GC222 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.578, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380437.

                                               

2016 GD

Poé 2016 GD nyaeta salah sahiji astéroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.330, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380427.

                                               

2016 GD1

Poé 2016 GD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.378, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380427.

                                               

2016 GD134

Poé 2016 GD134 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.114, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392478.

                                               

2016 GD135

Poé 2016 GD135 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389166.

                                               

2016 GD2

Poé 2016 GD2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.497, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374719.

                                               

2016 GD207

Poé 2016 GD207 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.327, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386977.

                                               

2016 GD222

Poé 2016 GD222 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380437.

                                               

2016 GD241

Poé 2016 GD241 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.769, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380437.

                                               

2016 GE1

Poé 2016 GE1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374717.

                                               

2016 GE134

Poé 2016 GE134 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.293, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380433.

                                               

2016 GE135

Poé 2016 GE135 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.332, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374806.

                                               

2016 GE2

Poé 2016 GE2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386974.

                                               

2016 GF1

Poé 2016 GF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374717.

                                               

2016 GF134

Poé 2016 GF134 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.405, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374803.

                                               

2016 GF135

Poé 2016 GF135 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet magnitude tina 0.280, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374806.

                                               

2016 GF2

Poé 2016 GF2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.590, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374719.

                                               

2016 GF207

Poé 2016 GF207 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.362, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380435.

                                               

2016 GF216

Poé 2016 GF216 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.192, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386977.

                                               

2016 GF241

Poé 2016 GF241 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.317, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374837.

                                               

2016 GG1

Poé 2016 GG1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.360, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380427.

                                               

2016 GG134

Poé 2016 GG134 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374803.

                                               

2016 GG135

Poé 2016 GG135 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.670, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380433.

                                               

2016 GG2

Poé 2016 GG2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392478.

                                               

2016 GG216

Poé 2016 GG216 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374826.

                                               

2016 GH1

Poé 2016 GH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.315, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374718.

                                               

2016 GH134

Poé 2016 GH134 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.515, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374804.

                                               

2016 GH3

Poé 2016 GH3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.427, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380427.

                                               

2016 GJ134

Poé 2016 GJ134 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.663, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374804.

                                               

2016 GJ135

Poé 2016 GJ135 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.466, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374807.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →