★ Free online encyclopedia. Did you know? page 282



                                               

2016 FF14

Poé 2016 FF14 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374667.

                                               

2016 FF15

Poé 2016 FF15 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.753, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380424.

                                               

2016 FG15

Poé 2016 FG15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.696, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389165.

                                               

2016 FG39

Poé 2016 FG39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.287, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374696.

                                               

2016 FG60

Poé 2016 FG60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.609, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�378411.

                                               

2016 FH12

Poé 2016 FH12 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.456, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374661.

                                               

2016 FH14

Poé 2016 FH14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.186, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377935.

                                               

2016 FH39

Poé 2016 FH39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.131, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374696.

                                               

2016 FJ14

Poé 2016 FJ14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386972.

                                               

2016 FJ3

Poé 2016 FJ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.638, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377933.

                                               

2016 FJ39

Poé 2016 FJ39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.408, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382817.

                                               

2016 FK14

Poé 2016 FK14, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377935.

                                               

2016 FK3

Poé 2016 FK3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.359, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377933.

                                               

2016 FK39

Poé 2016 FK39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382817.

                                               

2016 FL12

Poé 2016 FL12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.222, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380423.

                                               

2016 FL13

Poé 2016 FL13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380423.

                                               

2016 FL14

Poé 2016 FL14 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.201, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374668.

                                               

2016 FL39

Poé 2016 FL39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.249, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374697.

                                               

2016 FM13

Poé 2016 FM13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380423.

                                               

2016 FN13

Poé 2016 FN13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.268, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374665.

                                               

2016 FN56

Poé 2016 FN56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.744, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374714.

                                               

2016 FO12

Poé 2016 FO12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.622, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374662.

                                               

2016 FO13

Poé 2016 FO13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.377, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392478.

                                               

2016 FP12

Poé 2016 FP12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.218, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374662.

                                               

2016 FQ12

Poé 2016 FQ12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.354, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374662.

                                               

2016 FQ13

Poé 2016 FQ13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.724, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374665.

                                               

2016 FR13

Poé 2016 FR13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.176, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380423.

                                               

2016 FS12

Poé 2016 FS12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.551, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374662.

                                               

2016 FS14

Poé 2016 FS14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.622, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374668.

                                               

2016 FS6

Poé 2016 FS6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.776, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399569.

                                               

2016 FT12

Poé 2016 FT12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.412, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374663.

                                               

2016 FT13

Poé 2016 FT13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.651, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374666.

                                               

2016 FT3

Poé 2016 FT3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.514, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380422.

                                               

2016 FT6

Poé 2016 FT6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.849, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374648.

                                               

2016 FU12

Poé 2016 FU12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.166, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374663.

                                               

2016 FU13

Poé 2016 FU13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.571, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392478.

                                               

2016 FU3

Poé 2016 FU3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.471, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380422.

                                               

2016 FU6

Poé 2016 FU6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.380, salaku magnitudo mutlakna 28.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374648.

                                               

2016 FV12

Poé 2016 FV12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.605, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374663.

                                               

2016 FV13

Poé 2016 FV13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389164.

                                               

2016 FV14

Poé 2016 FV14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.293, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380423.

                                               

2016 FV6

Poé 2016 FV6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.556, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374648.

                                               

2016 FV7

Poé 2016 FV7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.877, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386972.

                                               

2016 FW13

Poé 2016 FW13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.362, salaku magnitudo mutlakna 29.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374666.

                                               

2016 FW14

Poé 2016 FW14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397877.

                                               

2016 FW3

Poé 2016 FW3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.202, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380422.

                                               

2016 FX13

Poé 2016 FX13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374667.

                                               

2016 FX2

Poé 2016 FX2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.172, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380422.

                                               

2016 FX7

Poé 2016 FX7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.436, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374652.

                                               

2016 FY12

Poé 2016 FY12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.592, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374663.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →