★ Free online encyclopedia. Did you know? page 281



                                               

2016 ER155

Poé 2016 ER155 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.431, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380419.

                                               

2016 ER28

Poé 2016 ER28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.197, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380414.

                                               

2016 ER85

Poé 2016 ER85 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.492, salaku magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 370842.

                                               

2016 ES1

Poé 2016 ES1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.463, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377910.

                                               

2016 ES155

Poé 2016 ES155 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.655, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370895.

                                               

2016 ES28

Poé 2016 ES28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.660, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370795.

                                               

2016 ES84

Poé 2016 ES84 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.733, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380416.

                                               

2016 ET1

Poé 2016 ET1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.166, salaku magnitudo mutlakna 28.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370778.

                                               

2016 ET28

Poé 2016 ET28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.597, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 370795.

                                               

2016 ET85

Poé 2016 ET85 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.187, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377917.

                                               

2016 EU155

Poé 2016 EU155 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.347, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377926.

                                               

2016 EU28

Poé 2016 EU28 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370795.

                                               

2016 EU85

Poé 2016 EU85 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405353.

                                               

2016 EV1

Poé 2016 EV1 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.713, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386964.

                                               

2016 EV27

Poé 2016 EV27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.647, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380414.

                                               

2016 EV28

Poé 2016 EV28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.770, salaku magnitudo mutlakna 28.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370795.

                                               

2016 EW1

Poé 2016 EW1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.268, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370779.

                                               

2016 EW27

Poé 2016 EW27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.335, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 370792.

                                               

2016 EW85

Poé 2016 EW85 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.409, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370843.

                                               

2016 EX27

Poé 2016 EX27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.743, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394306.

                                               

2016 EY27

Poé 2016 EY27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.370, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394306.

                                               

2016 EZ157

Poé 2016 EZ157 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.618, anu kitu magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397877.

                                               

2016 EZ26

Poé 2016 EZ26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386965.

                                               

2016 EZ27

Poé 2016 EZ27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.521, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389161.

                                               

2016 FA13

Poé 2016 FA13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.081, bari magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380423.

                                               

2016 FA14

Poé 2016 FA14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.586, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374667.

                                               

2016 FA15

Poé 2016 FA15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.772, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380423.

                                               

2016 FA4

Poé 2016 FA4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.793, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409561.

                                               

2016 FB

Hayu urang énggal 2016 NYAÉTA salah sahiji astéroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.184, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380422.

                                               

2016 FB12

Poé 2016 FB12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.264, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374660.

                                               

2016 FB13

Poé 2016 FB13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.692, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374663.

                                               

2016 FB14

Poé 2016 FB14 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.372, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374667.

                                               

2016 FB15

Poé 2016 FB15 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.258, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374669.

                                               

2016 FB4

Poé 2016 FB4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.356, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374643.

                                               

2016 FC

Poé 2016 FC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.243, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382816.

                                               

2016 FC1

Poé 2016 FC1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.639, salaku magnitudo mutlakna 29.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370958.

                                               

2016 FC12

Poé 2016 FC12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.431, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374660.

                                               

2016 FC13

Poé 2016 FC13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.215, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389164.

                                               

2016 FC14

Poé 2016 FC14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.660, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374667.

                                               

2016 FC15

Poé 2016 FC15 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380423.

                                               

2016 FD1

Poé 2016 FD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.530, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377933.

                                               

2016 FD12

Poé 2016 FD12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380423.

                                               

2016 FD15

Poé 2016 FD15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.435, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399569.

                                               

2016 FD22

Poé 2016 FD22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.380, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374679.

                                               

2016 FE1

Poé 2016 FE1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.385, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386972.

                                               

2016 FE12

Poé 2016 FE12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.697, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380423.

                                               

2016 FE13

Poé 2016 FE13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.358, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374664.

                                               

2016 FE15

Poé 2016 FE15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.466, salaku magnitudo mutlakna 28.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374670.

                                               

2016 FF1

Poé 2016 FF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.323, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380422.

                                               

2016 FF12

Poé 2016 FF12 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374660.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →