★ Free online encyclopedia. Did you know? page 279



                                               

2016 DX30

Poé 2016 DX30 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.347, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370773.

                                               

2016 DY21

Poé 2016 DY21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.421, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386964.

                                               

2016 DY30

Poé 2016 DY30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.511, salaku magnitudo mutlakna 30.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370773.

                                               

2016 DZ

Poé 2016 DZ jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386964.

                                               

2016 DZ21

Poé 2016 DZ21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.178, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377909.

                                               

2016 EA1

Poé 2016 EA1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.375, bari magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377910.

                                               

2016 EA158

Poé 2016 EA158 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.751, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377927.

                                               

2016 EA27

Poé 2016 éa27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.451, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392478.

                                               

2016 EA28

Poé 2016 éa28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.245, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377912.

                                               

2016 EB1

Poé 2016 EB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.447, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370775.

                                               

2016 EB156

Poé 2016 EB156 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.398, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389162.

                                               

2016 EB158

Poé 2016 EB158 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.447, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382816.

                                               

2016 EB85

Poé 2016 EB85 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.188, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377917.

                                               

2016 EC1

Poé 2016 EC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 370775.

                                               

2016 EC158

Poé 2016 EC158 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.717, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389163.

                                               

2016 EC195

Poé 2016 EC195 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.122, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380421.

                                               

2016 EC27

Poé 2016 EC27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.398, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380414.

                                               

2016 EC28

Poé 2016 EC28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.200, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389161.

                                               

2016 EC85

Poé 2016 EC85 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.650, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380416.

                                               

2016 EC86

Poé 2016 EC86 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.279, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380416.

                                               

2016 ED

Ayeuna di taun 2016 JEUNG mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.268, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu M ...

                                               

2016 ED1

Poé 2016 ED1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.523, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370775.

                                               

2016 ED157

Poé 2016 ED157 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.154, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380419.

                                               

2016 ED158

Poé 2016 ED158 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.693, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380419.

                                               

2016 ED195

Poé 2016 ED195 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.597, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389163.

                                               

2016 ED27

Poé 2016 ED27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.525, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370791.

                                               

2016 ED28

Poé 2016 ED28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.592, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377912.

                                               

2016 ED85

Poé 2016 ED85 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.689, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380416.

                                               

2016 ED86

Poé 2016 ED86 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.242, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377917.

                                               

2016 EE

Poé 2016 EE téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.474, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370774.

                                               

2016 EE1

Poé 2016 EE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.639, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370776.

                                               

2016 EE156

Poé 2016 EE156 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.811, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403114.

                                               

2016 EE157

Poé 2016 EE157 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.480, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394306.

                                               

2016 EE158

Poé 2016 EE158 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.303, bari magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382816.

                                               

2016 EE195

Poé 2016 EE195 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.274, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377932.

                                               

2016 EE27

Poé 2016 EE27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.786, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370791.

                                               

2016 EE28

Poé 2016 EE28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.126, bari magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370793.

                                               

2016 EE86

Poé 2016 EE86 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.350, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380416.

                                               

2016 EF1

Poé 2016 EF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.304, bari magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370776.

                                               

2016 EF157

Poé 2016 EF157 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370898.

                                               

2016 EF158

Poé 2016 EF158 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.255, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370900.

                                               

2016 EF195

Poé 2016 EF195 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.586, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370946.

                                               

2016 EF27

Poé 2016 EF27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.383, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382815.

                                               

2016 EF28

Poé 2016 EF28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.658, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377912.

                                               

2016 EF85

Poé 2016 EF85 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.317, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377917.

                                               

2016 EF86

Poé 2016 EF86 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.332, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392478.

                                               

2016 EG1

Poé 2016 EG1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.317, salaku magnitudo mutlakna 29.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370776.

                                               

2016 EG156

Poé 2016 EG156 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380419.

                                               

2016 EG158

Poé 2016 EG158 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.492, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 370901.

                                               

2016 EG28

Poé 2016 EG28 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.571, salaku magnitudo mutlakna 27.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382815.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →