★ Free online encyclopedia. Did you know? page 278



                                               

2016 CW246

Poé 2016 CW246 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.456, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373622.

                                               

2016 CW247

Poé 2016 CW247 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.571, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373622.

                                               

2016 CW264

Poé 2016 CW264 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.769, salaku magnitudo mutlakna 29.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370741.

                                               

2016 CW30

Poé 2016 CW30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365171.

                                               

2016 CW31

Poé 2016 CW31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.310, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373609.

                                               

2016 CX137

Poé 2016 CX137 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.740, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389160.

                                               

2016 CX193

Poé 2016 CX193 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.092, bari magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377906.

                                               

2016 CX246

Poé 2016 CX246 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373622.

                                               

2016 CX264

Poé 2016 CX264 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.300, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377908.

                                               

2016 CX30

Poé 2016 CX30 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373609.

                                               

2016 CX31

Poé 2016 CX31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.209, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 365174.

                                               

2016 CY135

Poé 2016 CY135 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.354, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386963.

                                               

2016 CY137

Poé 2016 CY137 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.167, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 365219.

                                               

2016 CY192

Poé 2016 CY192 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.315, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377906.

                                               

2016 CY193

Poé 2016 CY193 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.456, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377906.

                                               

2016 CY247

Poé 2016 CY247 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.454, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373622.

                                               

2016 CY30

Poé 2016 CY30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.601, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365172.

                                               

2016 CY31

Poé 2016 CY31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.440, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380412.

                                               

2016 CZ135

Poé 2016 CZ135 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.416, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397877.

                                               

2016 CZ137

Poé 2016 CZ137 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373616.

                                               

2016 CZ193

Poé 2016 CZ193 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373618.

                                               

2016 CZ247

Poé 2016 CZ247 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.375, bari magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365236.

                                               

2016 CZ30

Poé 2016 CZ30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.211, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365172.

                                               

2016 CZ31

Poé 2016 CZ31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.488, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373609.

                                               

2016 DA31

Poé 2016 DA31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.443, salaku magnitudo mutlakna 29.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377910.

                                               

2016 DB1

Poé 2016 DB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.189, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370743.

                                               

2016 DE1

Poé 2016 DE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.654, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370743.

                                               

2016 DF

Poé 2016 WANI jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.066, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373623.

                                               

2016 DF1

Poé 2016 DF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.663, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377908.

                                               

2016 DG

Poé 2016 DG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.373, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365239.

                                               

2016 DH

Poé 2016 DH téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.023, bari magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373623.

                                               

2016 DJ

Hayu urang 2016 DJ nyaéta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.161, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377908.

                                               

2016 DK

Poé 2016 DK hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.581, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373623.

                                               

2016 DK1

Poé 2016 DK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.331, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386964.

                                               

2016 DK2

Poé 2016 DK2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.714, salaku magnitudo mutlakna 29.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370747.

                                               

2016 DL1

Poé 2016 DL1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370744.

                                               

2016 DL2

Poé 2016 DL2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.227, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 370748.

                                               

2016 DM1

Poé 2016 DM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409560.

                                               

2016 DM2

Poé 2016 DM2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 370748.

                                               

2016 DN2

Poé 2016 DN2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.500, bari magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370748.

                                               

2016 DO2

Poé 2016 DO2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370748.

                                               

2016 DQ2

Poé 2016 DQ2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370749.

                                               

2016 DR2

Poé 2016 DR2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.139, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 370749.

                                               

2016 DT1

Poé 2016 DT1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370745.

                                               

2016 DU1

Poé 2016 DU1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 370746.

                                               

2016 DU21

Poé 2016 DU21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.390, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389161.

                                               

2016 DV1

Poé 2016 DV1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.630, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409560.

                                               

2016 DV21

Poé 2016 DV21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.428, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386964.

                                               

2016 DW1

Poé 2016 DW1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.200, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370746.

                                               

2016 DW21

Poé 2016 DW21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386964.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →