★ Free online encyclopedia. Did you know? page 277



                                               

2016 CK29

Poé 2016 CK29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377904.

                                               

2016 CK31

Poé 2016 CK31 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.288, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365173.

                                               

2016 CL137

Poé 2016 CL137 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.712, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365218.

                                               

2016 CL18

Poé 2016 CL18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365160.

                                               

2016 CL195

Poé 2016 CL195 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.627, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386963.

                                               

2016 CL246

Poé 2016 CL246 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.446, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373622.

                                               

2016 CL248

Poé 2016 CL248 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373623.

                                               

2016 CL264

Poé 2016 CL264 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.575, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392478.

                                               

2016 CL29

Poé 2016 CL29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.380, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365166.

                                               

2016 CM137

Poé 2016 CM137 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.554, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365218.

                                               

2016 CM194

Poé 2016 CM194 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.457, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365226.

                                               

2016 CM195

Poé 2016 CM195 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.238, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373618.

                                               

2016 CM246

Poé 2016 CM246 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.776, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373622.

                                               

2016 CM248

Poé 2016 CM248 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.371, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373623.

                                               

2016 CN194

Poé 2016 CN194 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.369, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365227.

                                               

2016 CN195

Poé 2016 CN195 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.412, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373618.

                                               

2016 CN246

Poé 2016 CN246 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.164, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377907.

                                               

2016 CN247

Poé 2016 CN247 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.308, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377908.

                                               

2016 CN248

Poé 2016 CN248 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.419, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365237.

                                               

2016 CN29

Poé 2016 CN29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.679, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365167.

                                               

2016 CN31

Poé 2016 CN31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.585, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365174.

                                               

2016 CO195

Poé 2016 CO195 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.229, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373618.

                                               

2016 CO246

Poé 2016 CO246 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.125, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399568.

                                               

2016 CO247

Poé 2016 CO247 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.514, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373622.

                                               

2016 CO29

Poé 2016 CO29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.244, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365167.

                                               

2016 CP195

Poé 2016 CP195 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.196, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373618.

                                               

2016 CP246

Poé 2016 CP246 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.222, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 365233.

                                               

2016 CP247

Poé 2016 CP247 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377908.

                                               

2016 CQ195

Poé 2016 CQ195 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.706, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389161.

                                               

2016 CQ246

Poé 2016 CQ246 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.612, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365233.

                                               

2016 CQ247

Poé 2016 CQ247 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.597, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373622.

                                               

2016 CQ29

Poé 2016 CQ29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.424, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365167.

                                               

2016 CR247

Poé 2016 CR247 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.092, bari magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380413.

                                               

2016 CR29

Poé 2016 CR29 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373609.

                                               

2016 CS195

Poé 2016 CS195 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.176, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373618.

                                               

2016 CS246

Poé 2016 CS246 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382814.

                                               

2016 CS247

Poé 2016 CS247 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.276, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377908.

                                               

2016 CS29

Poé 2016 CS29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.554, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386962.

                                               

2016 CS30

Poé 2016 CS30 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.253, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373609.

                                               

2016 CT246

Poé 2016 CT246 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.183, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373622.

                                               

2016 CT29

Poé 2016 CT29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365168.

                                               

2016 CT30

Poé 2016 CT30 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.279, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377904.

                                               

2016 CU193

Poé 2016 CU193 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.356, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389160.

                                               

2016 CU29

Poé 2016 CU29 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373609.

                                               

2016 CU30

Poé 2016 CU30 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.642, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382814.

                                               

2016 CV137

Poé 2016 CV137 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365218.

                                               

2016 CV193

Poé 2016 CV193 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.278, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409560.

                                               

2016 CV246

Poé 2016 CV246 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.150, bari magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386963.

                                               

2016 CV30

Poé 2016 CV30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373609.

                                               

2016 CW137

Poé 2016 CW137 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.655, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380412.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →