★ Free online encyclopedia. Did you know? page 274



                                               

2016 AO66

Poé 2016 AO66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409555.

                                               

2016 AO8

Poé 2016 AO8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.613, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 364926.

                                               

2016 AO9

Poé 2016 AO9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.509, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364930.

                                               

2016 AP131

Poé 2016 AP131 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365018.

                                               

2016 AP164

Poé 2016 AP164 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.378, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380410.

                                               

2016 AP8

Poé 2016 AP8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.383, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364926.

                                               

2016 AQ164

Poé 2016 AQ164 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.577, salaku magnitudo mutlakna 29.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365032.

                                               

2016 AQ8

Poé 2016 AQ8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.526, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 364926.

                                               

2016 AR130

Poé 2016 AR130 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.677, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365017.

                                               

2016 AR165

Poé 2016 AR165 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.622, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 365035.

                                               

2016 AR8

Poé 2016 AR8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.329, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 364927.

                                               

2016 AS164

Poé 2016 AS164 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.236, bari magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 365032.

                                               

2016 AT131

Poé 2016 AT131 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.224, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365019.

                                               

2016 AT193

Poé 2016 AT193 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.532, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365060.

                                               

2016 AT8

Poé 2016 AT8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.125, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 364927.

                                               

2016 AU192

Poé 2016 AU192 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.385, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365057.

                                               

2016 AU193

Poé 2016 AU193 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.668, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365060.

                                               

2016 AU9

Poé 2016 AU9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 364930.

                                               

2016 AV164

Poé 2016 AV164 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.571, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 365032.

                                               

2016 AV192

Poé 2016 AV192 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.374, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365057.

                                               

2016 AV193

Poé 2016 AV193 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.361, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 365060.

                                               

2016 AV64

Poé 2016 AV64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364961.

                                               

2016 AV65

Poé 2016 AV65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.327, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386960.

                                               

2016 AV9

Poé 2016 AV9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364930.

                                               

2016 AW164

Poé 2016 AW164 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.333, bari magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 365032.

                                               

2016 AW192

Poé 2016 AW192 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.685, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365057.

                                               

2016 AW193

Poé 2016 AW193 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373599.

                                               

2016 AW64

Poé 2016 AW64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.613, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364961.

                                               

2016 AW65

Poé 2016 AW65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.105, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364964.

                                               

2016 AW8

Poé 2016 AW8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 364927.

                                               

2016 AX147

Poé 2016 AX147 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392478.

                                               

2016 AX164

Poé 2016 AX164 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.175, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365032.

                                               

2016 AX165

Poé 2016 AX165 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.267, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405350.

                                               

2016 AX64

Poé 2016 AX64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.729, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364962.

                                               

2016 AX65

Poé 2016 AX65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.231, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 364964.

                                               

2016 AY164

Poé 2016 AY164 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.207, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 365033.

                                               

2016 AY193

Poé 2016 AY193 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.253, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403114.

                                               

2016 AY64

Poé 2016 AY64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.419, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364962.

                                               

2016 AY65

Poé 2016 AY65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.274, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 364965.

                                               

2016 AY9

Poé 2016 AY9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.319, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377899.

                                               

2016 AZ165

Poé 2016 AZ165 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.174, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380410.

                                               

2016 AZ193

Poé 2016 AZ193 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369325.

                                               

2016 AZ65

Poé 2016 AZ65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.137, bari magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392478.

                                               

2016 AZ8

Poé 2016 AZ8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.355, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377899.

                                               

2016 BA15

Poé 2016 BA15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.550, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365078.

                                               

2016 BA39

Poé 2016 BA39, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.318, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373602.

                                               

2016 BA40

Poé 2016 BA40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.578, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392478.

                                               

2016 BB15

Poé 2016 BB15 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.545, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365078.

                                               

2016 BC15

Poé 2016 BC15 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.397, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 365078.

                                               

2016 BD1

Poé 2016 BD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.288, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373599.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →