★ Free online encyclopedia. Did you know? page 273



                                               

2016 AE165

Poé 2016 AE165 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.382, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380410.

                                               

2016 AE166

Poé 2016 AE166 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.396, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 365037.

                                               

2016 AF165

Poé 2016 AF165 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.609, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377902.

                                               

2016 AF166

Poé 2016 AF166 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.546, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365037.

                                               

2016 AF65

Poé 2016 AF65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.374, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373593.

                                               

2016 AF9

Poé 2016 AF9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.903, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364929.

                                               

2016 AG165

Poé 2016 AG165 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.352, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373597.

                                               

2016 AG166

Poé 2016 AG166 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.377, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365037.

                                               

2016 AG193

Poé 2016 AG193 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.197, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 365058.

                                               

2016 AG2

Poé 2016 AG2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.209, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364919.

                                               

2016 AG65

Poé 2016 AG65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.336, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377900.

                                               

2016 AH131

Poé 2016 AH131 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.443, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365017.

                                               

2016 AH164

Poé 2016 AH164 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.249, salaku magnitudo mutlakna 29.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365030.

                                               

2016 AH165

Poé 2016 AH165 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.386, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 365034.

                                               

2016 AH193

Poé 2016 AH193 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.766, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K33.

                                               

2016 AH65

Poé 2016 AH65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.200, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377900.

                                               

2016 AH66

Poé 2016 AH66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.212, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 364965.

                                               

2016 AH8

Poé 2016 AH8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.230, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373592.

                                               

2016 AH9

Poé 2016 AH9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364929.

                                               

2016 AJ193

Poé 2016 AJ193 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.817, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377903.

                                               

2016 AJ2

Poé 2016 AJ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.584, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382813.

                                               

2016 AJ66

Poé 2016 AJ66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.432, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364965.

                                               

2016 AJ8

Poé 2016 AJ8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.629, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386960.

                                               

2016 AJ9

Poé 2016 AJ9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.567, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 364929.

                                               

2016 AK131

Poé 2016 AK131 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.530, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 365017.

                                               

2016 AK165

Poé 2016 AK165 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.267, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365034.

                                               

2016 AK2

Poé 2016 AK2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.238, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 364920.

                                               

2016 AK8

Poé 2016 AK8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.190, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 364926.

                                               

2016 AL131

Poé 2016 AL131 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.477, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373596.

                                               

2016 AL165

Poé 2016 AL165 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.201, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 365034.

                                               

2016 AL2

Poé 2016 AL2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.259, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 364920.

                                               

2016 AL65

Poé 2016 AL65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.553, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386960.

                                               

2016 AL66

Poé 2016 AL66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.515, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373593.

                                               

2016 AL8

Poé 2016 AL8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.433, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409554.

                                               

2016 AL9

Poé 2016 AL9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 364929.

                                               

2016 AM131

Poé 2016 AM131 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384562.

                                               

2016 AM165

Poé 2016 AM165 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.218, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 365034.

                                               

2016 AM2

Poé 2016 AM2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364920.

                                               

2016 AM65

Poé 2016 AM65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.351, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 364964.

                                               

2016 AM66

Poé 2016 AM66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.830, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373593.

                                               

2016 AM9

Poé 2016 AM9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.134, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 364930.

                                               

2016 AN131

Poé 2016 AN131 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.333, bari magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 365018.

                                               

2016 AN164

Poé 2016 AN164 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.462, salaku magnitudo mutlakna 30.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365031.

                                               

2016 AN165

Poé 2016 AN165 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.327, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365035.

                                               

2016 AN2

Poé 2016 AN2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.549, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364920.

                                               

2016 AN66

Poé 2016 AN66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.310, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364966.

                                               

2016 AN9

Poé 2016 AN9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364930.

                                               

2016 AO131

Poé 2016 AO131 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.252, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373596.

                                               

2016 AO164

Poé 2016 AO164 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.299, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382813.

                                               

2016 AO165

Poé 2016 AO165 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.708, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386961.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →