★ Free online encyclopedia. Did you know? page 272



                                               

2015 YF1

Poé 2015 YF1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.206, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369303.

                                               

2015 YH

Poé 2015 YH téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.263, salaku magnitudo mutlakna 27.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358617.

                                               

2015 YH1

Poé 2015 YH1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.444, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377899.

                                               

2015 YJ

Poé 2015 YJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.523, salaku magnitudo mutlakna 28.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386958.

                                               

2015 YJ1

Poé 2015 YJ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.370, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377899.

                                               

2015 YK

Poé 2015 YK mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.119, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369302.

                                               

2015 YL

Poé 2015 YL téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.606, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377899.

                                               

2015 YL10

Poé 2015 YL10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.506, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 364911.

                                               

2015 YM1

Poé 2015 YM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.205, salaku magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386959.

                                               

2015 YM10

Poé 2015 YM10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.892, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364911.

                                               

2015 YN1

Poé 2015 YN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.338, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377899.

                                               

2015 YN10

Poé 2015 YN10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.701, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364912.

                                               

2015 YO1

Poé 2015 YO1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386959.

                                               

2015 YO10

Poé 2015 YO10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.100, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 364912.

                                               

2015 YP1

Poé 2015 YP1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.181, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369303.

                                               

2015 YP10

Poé 2015 YP10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.228, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377899.

                                               

2015 YQ

Poé 2015 YQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.638, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369302.

                                               

2015 YQ1

Poé 2015 YQ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 28.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369303.

                                               

2015 YQ10

Poé 2015 YQ10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.215, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364913.

                                               

2015 YR

Poé 2015 YR jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.349, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369303.

                                               

2015 YR1

Poé 2015 YR1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.340, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373592.

                                               

2015 YS

Poé 2015 YS jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.284, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373591.

                                               

2015 YS1

Poé 2015 YS1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.421, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373592.

                                               

2015 YS7

Poé 2015 YS7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377899.

                                               

2015 YS9

Poé 2015 YS9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.367, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386959.

                                               

2015 YT1

Poé 2015 YT1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.342, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369303.

                                               

2015 YT10

Poé 2015 YT10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.785, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364913.

                                               

2015 YT9

Poé 2015 YT9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386959.

                                               

2015 YU1

Poé 2015 YU1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.113, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392478.

                                               

2015 YV1

Poé 2015 YV1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.624, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369303.

                                               

2015 YV20

Poé 2015 YV20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.207, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369304.

                                               

2015 YV9

Poé 2015 YV9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.528, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386959.

                                               

2015 YX7

Poé 2015 YX7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.603, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373592.

                                               

2015 YY9

Poé 2015 YY9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.565, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364910.

                                               

2015 YZ

Poé 2015 YZ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.243, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373591.

                                               

2015 YZ9

Poé 2015 YZ9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364910.

                                               

2016 AA10

Poé 2016 AA10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373592.

                                               

2016 AA166

Poé 2016 AA166 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.668, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365036.

                                               

2016 AA194

Poé 2016 AA194 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369325.

                                               

2016 AA65

Poé 2016 AA65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.340, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377900.

                                               

2016 AB166

Poé 2016 AB166 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.640, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373598.

                                               

2016 AB193

Poé 2016 AB193 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.449, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 365057.

                                               

2016 AB9

Poé 2016 AB9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.085, bari magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364928.

                                               

2016 AC166

Poé 2016 AC166 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365036.

                                               

2016 AC193

Poé 2016 AC193 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392478.

                                               

2016 AC65

Poé 2016 AC65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.729, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364962.

                                               

2016 AC9

Poé 2016 AC9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.312, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 364928.

                                               

2016 AD165

Poé 2016 AD165 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.367, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373597.

                                               

2016 AD166

Poé 2016 AD166 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.569, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365037.

                                               

2016 AD193

Poé 2016 AD193 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.646, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373599.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →