★ Free online encyclopedia. Did you know? page 271



                                               

2015 XS378

Poé 2015 XS378 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.611, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369302.

                                               

2015 XT

Poé 2015 XT nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369285.

                                               

2015 XT128

Poé 2015 XT128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.430, bari magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386952.

                                               

2015 XT129

Poé 2015 XT129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.348, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386952.

                                               

2015 XU1

Poé 2015 XU1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.338, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 358518.

                                               

2015 XU129

Poé 2015 XU129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.266, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 358565.

                                               

2015 XU168

Poé 2015 XU168 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.717, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358574.

                                               

2015 XU169

Poé 2015 XU169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.370, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358577.

                                               

2015 XU351

Poé 2015 XU351 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.578, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386957.

                                               

2015 XU378

Poé 2015 XU378 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.488, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369302.

                                               

2015 XV1

Poé 2015 XV1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.613, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358518.

                                               

2015 XV129

Poé 2015 XV129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.235, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 358565.

                                               

2015 XV168

Poé 2015 XV168 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.231, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 358574.

                                               

2015 XV169

Poé 2015 XV169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.286, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369293.

                                               

2015 XV261

Poé 2015 XV261 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.300, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369296.

                                               

2015 XV351

Poé 2015 XV351 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.446, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373591.

                                               

2015 XV384

Poé 2015 XV384 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364897.

                                               

2015 XW1

Poé 2015 XW1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.390, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369285.

                                               

2015 XW128

Poé 2015 XW128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.346, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369290.

                                               

2015 XW129

Poé 2015 XW129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.345, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369290.

                                               

2015 XW168

Poé 2015 XW168 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.612, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392478.

                                               

2015 XW261

Poé 2015 XW261 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384555.

                                               

2015 XW351

Poé 2015 XW351 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.400, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369301.

                                               

2015 XW377

Poé 2015 XW377 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380409.

                                               

2015 XW384

Poé 2015 XW384 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.481, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364898.

                                               

2015 XX128

Poé 2015 XX128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.228, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369290.

                                               

2015 XX129

Poé 2015 XX129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.033, bari magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 358566.

                                               

2015 XX169

Poé 2015 XX169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.184, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394302.

                                               

2015 XX377

Poé 2015 XX377 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.396, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 358613.

                                               

2015 XX378

Poé 2015 XX378 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.639, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358615.

                                               

2015 XY169

Poé 2015 XY169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.289, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 358578.

                                               

2015 XY261

Poé 2015 XY261 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358595.

                                               

2015 XY351

Poé 2015 XY351 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.482, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358609.

                                               

2015 XZ1

Poé 2015 XZ1 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.179, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369285.

                                               

2015 XZ168

Poé 2015 XZ168 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.311, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386953.

                                               

2015 XZ378

Poé 2015 XZ378 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.035, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369302.

                                               

2015 YA1

Poé 2015 YA1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.187, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386959.

                                               

2015 YA10

Poé 2015 YA10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.656, bari magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364910.

                                               

2015 YB1

Poé 2015 YB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.410, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�378369.

                                               

2015 YC1

Poé 2015 YC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.256, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369303.

                                               

2015 YC10

Poé 2015 YC10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.636, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373592.

                                               

2015 YC18

Poé 2015 YC18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.326, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364914.

                                               

2015 YC2

Poé 2015 YC2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.687, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386959.

                                               

2015 YD

Poé 2015 YD jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369302.

                                               

2015 YD1

Poé 2015 YD1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.549, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369303.

                                               

2015 YD10

Poé 2015 YD10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.078, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 364911.

                                               

2015 YD18

Poé 2015 YD18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.641, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364915.

                                               

2015 YD2

Poé 2015 YD2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.426, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386959.

                                               

2015 YE

Poé 2015 SI béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.530, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369302.

                                               

2015 YE1

Poé 2015 YE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.321, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386959.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →