★ Free online encyclopedia. Did you know? page 270



                                               

2015 XG55

Poé 2015 XG55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.558, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358532.

                                               

2015 XH1

Poé 2015 XH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.126, bari magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369285.

                                               

2015 XH261

Poé 2015 XH261 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.559, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358592.

                                               

2015 XH351

Poé 2015 XH351 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.409, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369301.

                                               

2015 XH379

Poé 2015 XH379 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.309, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 358616.

                                               

2015 XH55

Poé 2015 XH55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.212, salaku magnitudo mutlakna 29.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358532.

                                               

2015 XJ1

Poé 2015 XJ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.355, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369285.

                                               

2015 XJ261

Poé 2015 XJ261 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.333, bari magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389157.

                                               

2015 XJ351

Poé 2015 XJ351 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.428, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369301.

                                               

2015 XJ55

Poé 2015 XJ55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.699, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358532.

                                               

2015 XK1

Poé 2015 XK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386949.

                                               

2015 XK261

Poé 2015 XK261 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.579, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369296.

                                               

2015 XK351

Poé 2015 XK351 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389157.

                                               

2015 XL1

Poé 2015 XL1 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.701, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina n ...

                                               

2015 XL128

Poé 2015 XL128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.699, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392478.

                                               

2015 XL261

Poé 2015 XL261 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.446, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358593.

                                               

2015 XL379

Poé 2015 XL379 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386958.

                                               

2015 XL55

Poé 2015 XL55 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.325, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369287.

                                               

2015 XM

Poé 2015 XM ieu hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.246, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369285.

                                               

2015 XM128

Poé 2015 XM128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.517, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369290.

                                               

2015 XM129

Poé 2015 XM129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.374, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369290.

                                               

2015 XM169

Poé 2015 XM169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.481, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 358576.

                                               

2015 XM55

Poé 2015 XM55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.556, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 358533.

                                               

2015 XN

Poé nu di 2015 Nalika geus jadi béntang a. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.363, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369285.

                                               

2015 XN128

Poé 2015 XN128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.348, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369290.

                                               

2015 XN129

Poé 2015 XN129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.432, salaku magnitudo mutlakna 27.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 358564.

                                               

2015 XN55

Poé 2015 XN55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.254, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369287.

                                               

2015 XO

Poé 2015 XO nyaéta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.410, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369285.

                                               

2015 XO128

Poé 2015 XO128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358562.

                                               

2015 XO129

Poé 2015 XO129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.629, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358564.

                                               

2015 XO169

Poé 2015 XO169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.447, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369293.

                                               

2015 XO261

Poé 2015 XO261 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.313, bari magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369296.

                                               

2015 XO351

Poé 2015 XO351 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.220, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 358608.

                                               

2015 XO55

Poé 2015 XO55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.374, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369287.

                                               

2015 XP

Ayeuna dina 2015 URANG mangrupakeun salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.493, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu ...

                                               

2015 XP128

Poé 2015 XP128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.284, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369290.

                                               

2015 XP129

Poé 2015 XP129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.394, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369290.

                                               

2015 XP169

Poé 2015 XP169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.318, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358576.

                                               

2015 XP261

Poé 2015 XP261 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.343, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 358594.

                                               

2015 XP378

Poé 2015 XP378 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.784, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384558.

                                               

2015 XP55

Poé 2015 XP55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.353, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382813.

                                               

2015 XQ1

Poé 2015 XQ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.338, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392478.

                                               

2015 XQ128

Poé 2015 XQ128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.248, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 358563.

                                               

2015 XQ129

Poé 2015 XQ129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.682, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358565.

                                               

2015 XR1

Poé 2015 XR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358518.

                                               

2015 XR128

Poé 2015 XR128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.321, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409551.

                                               

2015 XR169

Poé 2015 XR169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.347, salaku magnitudo mutlakna 28.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358577.

                                               

2015 XR378

Poé 2015 XR378 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.574, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369302.

                                               

2015 XR55

Poé 2015 XR55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.447, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389156.

                                               

2015 XS1

Poé 2015 XS1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.358, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369285.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →