★ Free online encyclopedia. Did you know? page 269



                                               

2015 WH2

Poé 2015 WH2 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.584, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382812.

                                               

2015 WH9

Poé 2015 WH9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.589, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382812.

                                               

2015 WJ2

Poé 2015 WJ2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.645, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358491.

                                               

2015 WK

Poé 2015 WK jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.396, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386947.

                                               

2015 WM16

Poé 2015 WM16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.683, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358512.

                                               

2015 WN1

Poé 2015 WN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.370, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361307.

                                               

2015 WN2

Poé 2015 WN2, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.315, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381155.

                                               

2015 WO1

Poé 2015 WO1 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.474, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361307.

                                               

2015 WO2

Poé 2015 WO2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.430, bari magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369284.

                                               

2015 WP1

Poé 2015 WP1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�355087.

                                               

2015 WP2

Poé 2015 WP2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.457, salaku magnitudo mutlakna 30.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358493.

                                               

2015 WQ2

Poé 2015 WQ2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.572, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386948.

                                               

2015 WR1

Poé 2015 WR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.457, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361307.

                                               

2015 WT1

Poé 2015 WT1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377897.

                                               

2015 WU1

Poé 2015 WU1, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.794, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361307.

                                               

2015 WV12

Poé 2015 WV12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.330, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369284.

                                               

2015 WW1

Poé 2015 WW1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.393, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386948.

                                               

2015 WX1

Poé 2015 WX1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.606, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369284.

                                               

2015 WY1

Poé 2015 WY1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.235, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377897.

                                               

2015 WZ1

Poé 2015 WZ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.662, salaku magnitudo mutlakna 29.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�355088.

                                               

2015 XA

Poé 2015 XA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.553, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369285.

                                               

2015 XA169

Poé 2015 XA169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.413, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358575.

                                               

2015 XA352

Poé 2015 XA352 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.169, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 364889.

                                               

2015 XA378

Poé 2015 XA378 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.639, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369302.

                                               

2015 XA379

Poé 2015 XA379 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.218, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386958.

                                               

2015 XB

Poé 2015 XB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.299, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386949.

                                               

2015 XB130

Poé 2015 XB130 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.621, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369290.

                                               

2015 XB169

Poé 2015 XB169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369292.

                                               

2015 XB2

Poé 2015 XB2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.617, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369285.

                                               

2015 XB352

Poé 2015 XB352 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.312, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 358609.

                                               

2015 XB378

Poé 2015 XB378 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369302.

                                               

2015 XB379

Poé 2015 XB379 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.640, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382813.

                                               

2015 XC

Poé 2015 XC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.293, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358512.

                                               

2015 XC1

Poé 2015 XC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.474, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 381158.

                                               

2015 XC130

Poé 2015 XC130 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.410, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373591.

                                               

2015 XC352

Poé 2015 XC352 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.145, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405347.

                                               

2015 XD1

Poé 2015 XD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.653, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384549.

                                               

2015 XD130

Poé 2015 XD130 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392478.

                                               

2015 XD169

Poé 2015 XD169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.121, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369292.

                                               

2015 XD261

Poé 2015 XD261 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.323, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369296.

                                               

2015 XE

Poé 2015 XE téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.369, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382813.

                                               

2015 XE1

Poé 2015 XE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.350, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369285.

                                               

2015 XE261

Poé 2015 XE261 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.394, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369296.

                                               

2015 XE352

Poé 2015 XE352 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.387, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358609.

                                               

2015 XE55

Poé 2015 XE55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.337, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358532.

                                               

2015 XF

Poé 2015 XF mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.635, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369285.

                                               

2015 XF1

Poé 2015 XF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.375, bari magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 358516.

                                               

2015 XF352

Poé 2015 XF352 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.497, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369301.

                                               

2015 XF55

Poé 2015 XF55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.174, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358532.

                                               

2015 XG1

Poé 2015 XG1 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.398, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369285.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →