★ Free online encyclopedia. Did you know? page 268



                                               

2015 VQ64

Poé 2015 VQ64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.848, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369280.

                                               

2015 VQ65

Poé 2015 VQ65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.129, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361299.

                                               

2015 VR1

Poé 2015 VR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.368, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369279.

                                               

2015 VR64

Poé 2015 VR64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.376, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361299.

                                               

2015 VR65

Poé 2015 VR65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.616, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361299.

                                               

2015 VS2

Poé 2015 VS2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.477, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369279.

                                               

2015 VS64

Poé 2015 VS64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.317, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361299.

                                               

2015 VT142

Poé 2015 VT142 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361305.

                                               

2015 VT64

Poé 2015 VT64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.171, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361299.

                                               

2015 VT65

Poé 2015 VT65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.361, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386941.

                                               

2015 VU142

Poé 2015 VU142 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373590.

                                               

2015 VU2

Poé 2015 VU2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.502, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361296.

                                               

2015 VU65

Poé 2015 VU65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361300.

                                               

2015 VV

Poé 2015 VV téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.105, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386940.

                                               

2015 VV105

Poé 2015 VV105 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.284, salaku magnitudo mutlakna 28.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361302.

                                               

2015 VV142

Poé 2015 VV142 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.551, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361305.

                                               

2015 VV2

Poé 2015 VV2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.380, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361296.

                                               

2015 VV65

Poé 2015 VV65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.225, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386941.

                                               

2015 VW

Poé 2015 VW nyaéta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.342, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369279.

                                               

2015 VW1

Poé 2015 VW1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.410, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361296.

                                               

2015 VW105

Poé 2015 VW105 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.317, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361302.

                                               

2015 VX

Ayeuna di 2015 DINA a hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.209, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361296.

                                               

2015 VX1

Poé 2015 VX1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.298, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361296.

                                               

2015 VX105

Poé 2015 VX105 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.525, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361302.

                                               

2015 VX2

Poé 2015 VX2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.443, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361296.

                                               

2015 VY

Poé 2015 VY téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�355017.

                                               

2015 VY1

Poé 2015 VY1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369279.

                                               

2015 VY105

Poé 2015 VY105 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.709, salaku magnitudo mutlakna 29.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�355074.

                                               

2015 VY150

Poé 2015 VY150 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361306.

                                               

2015 VY2

Poé 2015 VY2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.638, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386940.

                                               

2015 VZ

Poé 2015 VZ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.511, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369279.

                                               

2015 VZ1

Poé 2015 VZ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�355021.

                                               

2015 VZ145

Poé 2015 VZ145 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.542, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369283.

                                               

2015 WA1

Poé 2015 WA1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.296, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392478.

                                               

2015 WA13

Poé 2015 WA13, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.273, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369285.

                                               

2015 WA2

Poé 2015 WA2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.629, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369284.

                                               

2015 WB1

Poé 2015 WB1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.651, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386948.

                                               

2015 WB13

Poé 2015 WB13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.627, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369285.

                                               

2015 WC1

Poé 2015 WC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.375, bari magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386948.

                                               

2015 WC13

Poé 2015 WC13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409550.

                                               

2015 WD2

Poé 2015 WD2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.616, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382812.

                                               

2015 WE13

Poé 2015 WE13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 358504.

                                               

2015 WE2

Poé 2015 WE2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386948.

                                               

2015 WF

Poé 2015 WF téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.554, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361306.

                                               

2015 WF13

Poé 2015 WF13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.459, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386948.

                                               

2015 WF9

Poé 2015 WF9, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.703, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392478.

                                               

2015 WG

Poé 2015 WG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.694, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361306.

                                               

2015 WG13

Poé 2015 WG13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369285.

                                               

2015 WG2

Poé 2015 WG2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.621, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361307.

                                               

2015 WG9

Poé 2015 WG9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.692, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369284.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →