★ Free online encyclopedia. Did you know? page 267



                                               

2015 VD105

Poé 2015 VD105 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.648, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361302.

                                               

2015 VD106

Poé 2015 VD106 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361302.

                                               

2015 VD2

Poé 2015 VD2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.690, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361296.

                                               

2015 VD65

Poé 2015 VD65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.668, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369280.

                                               

2015 VD66

Poé 2015 VD66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.178, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369280.

                                               

2015 VE

Poé 2015 GEUS jadi béntang a. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.125, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386940.

                                               

2015 VE1

Poé 2015 VE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369279.

                                               

2015 VE105

Poé 2015 VE105 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.201, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369281.

                                               

2015 VE106

Poé 2015 VE106 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.222, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361302.

                                               

2015 VE146

Poé 2015 VE146 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.631, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361306.

                                               

2015 VE65

Poé 2015 VE65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.335, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361299.

                                               

2015 VE66

Poé 2015 VE66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369280.

                                               

2015 VF1

Poé 2015 VF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392477.

                                               

2015 VF106

Poé 2015 VF106 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.376, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361302.

                                               

2015 VF150

Poé 2015 VF150 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.179, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�355085.

                                               

2015 VF65

Poé 2015 VF65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.562, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�355053.

                                               

2015 VF66

Poé 2015 VF66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.397, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�355056.

                                               

2015 VG1

Poé 2015 VG1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.456, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�355019.

                                               

2015 VG105

Poé 2015 VG105 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.190, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361302.

                                               

2015 VG150

Poé 2015 VG150 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.283, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369283.

                                               

2015 VG64

Poé 2015 VG64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361299.

                                               

2015 VG65

Poé 2015 VG65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.602, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�355053.

                                               

2015 VG66

Poé 2015 VG66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.707, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361300.

                                               

2015 VH1

Poé 2015 VH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.390, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386940.

                                               

2015 VH2

Poé 2015 VH2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.228, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369279.

                                               

2015 VH64

Poé 2015 VH64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.638, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386941.

                                               

2015 VH66

Poé 2015 VH66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.848, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361300.

                                               

2015 VJ1

Poé 2015 VJ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.408, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361296.

                                               

2015 VJ105

Poé 2015 VJ105 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.526, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361302.

                                               

2015 VJ2

Poé 2015 VJ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369279.

                                               

2015 VJ64

Poé 2015 VJ64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.184, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361299.

                                               

2015 VJ65

Poé 2015 VJ65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386941.

                                               

2015 VJ66

Poé 2015 VJ66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.440, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 355057.

                                               

2015 VK105

Poé 2015 VK105 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369281.

                                               

2015 VK142

Poé 2015 VK142 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386947.

                                               

2015 VK64

Poé 2015 VK64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.579, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�355050.

                                               

2015 VL105

Poé 2015 VL105 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377897.

                                               

2015 VL142

Poé 2015 VL142 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.596, salaku magnitudo mutlakna 16.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 394302.

                                               

2015 VM105

Poé 2015 VM105 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.235, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361302.

                                               

2015 VM142

Poé 2015 VM142 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.116, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�355082.

                                               

2015 VM64

Poé 2015 VM64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.619, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361299.

                                               

2015 VN105

Poé 2015 VN105 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.398, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361302.

                                               

2015 VN64

Poé 2015 VN64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.590, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�355050.

                                               

2015 VN66

Poé 2015 VN66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.681, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369280.

                                               

2015 VO105

Poé 2015 VO105 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.121, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369281.

                                               

2015 VO142

Poé 2015 VO142 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.126, bari magnitudo mutlakna 29.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386947.

                                               

2015 VO64

Poé 2015 VO64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.244, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361299.

                                               

2015 VP105

Poé 2015 VP105 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�355073.

                                               

2015 VP142

Poé 2015 VP142 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.288, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361305.

                                               

2015 VP64

Poé 2015 VP64 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.698, salaku magnitudo mutlakna 28.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361299.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →