★ Free online encyclopedia. Did you know? page 264



                                               

2015 TA

Poé nu di 2015 TAPI hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.194, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369267.

                                               

2015 TA145

Poé 2015 TA145 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.138, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386932.

                                               

2015 TA179

Poé 2015 TA179 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.567, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361282.

                                               

2015 TA206

Poé 2015 TA206 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.615, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361284.

                                               

2015 TA238

Poé 2015 TA238 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.421, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 350784.

                                               

2015 TA25

Poé 2015 TA25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.384, bari magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389154.

                                               

2015 TB

Poé 2015 TB mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.192, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 350728.

                                               

2015 TB1

Poé 2015 TB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.606, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 350731.

                                               

2015 TB145

Poé 2015 TB145 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.860, bari magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392477.

                                               

2015 TB179

Poé 2015 TB179 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373590.

                                               

2015 TB24

Poé 2015 TB24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.581, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374506.

                                               

2015 TB25

Poé 2015 TB25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.208, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357237.

                                               

2015 TC

Poé nu di 2015 TI hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.310, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 350728.

                                               

2015 TC144

Poé 2015 TC144 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.777, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357243.

                                               

2015 TC145

Poé 2015 TC145 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361281.

                                               

2015 TC179

Poé 2015 TC179 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.310, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369272.

                                               

2015 TC24

Poé 2015 TC24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.550, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�350740.

                                               

2015 TC25

Poé 2015 TC25 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.116, salaku magnitudo mutlakna 29.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405229.

                                               

2015 TD

Poé nu di 2015 DINA hiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.477, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 350728.

                                               

2015 TD144

Poé 2015 TD144 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.756, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386932.

                                               

2015 TD145

Poé 2015 TD145 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.590, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370387.

                                               

2015 TD179

Poé 2015 TD179 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.607, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357246.

                                               

2015 TD24

Poé 2015 TD24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.227, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 350740.

                                               

2015 TD323

Poé 2015 TD323 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.631, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357254.

                                               

2015 TE

Poé nu di 2015 ka ANJEUN nyaeta hiji astéroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.751, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386929.

                                               

2015 TE145

Poé 2015 TE145 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.281, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357243.

                                               

2015 TE323

Poé 2015 TE323 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.596, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392477.

                                               

2015 TF

Poé 2015 TF nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384494.

                                               

2015 TF145

Poé 2015 TF145 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.192, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361281.

                                               

2015 TF202

Poé 2015 TF202 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.403, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382808.

                                               

2015 TG

Poé 2015 TG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.400, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357236.

                                               

2015 TG144

Poé 2015 TG144 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.261, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�350757.

                                               

2015 TG145

Poé 2015 TG145 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.189, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 350759.

                                               

2015 TG238

Poé 2015 TG238 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.434, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361286.

                                               

2015 TG323

Poé 2015 TG323 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.558, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357254.

                                               

2015 TH

Poé 2015 INSTALLMENT nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 350730.

                                               

2015 TH1

Poé 2015 TH1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.205, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357236.

                                               

2015 TH144

Poé 2015 TH144 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369271.

                                               

2015 TH145

Poé 2015 TH145 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.716, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357243.

                                               

2015 TH238

Poé 2015 TH238 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.277, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361286.

                                               

2015 TH24

Poé 2015 TH24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.141, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 350741.

                                               

2015 TH323

Poé 2015 TH323 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386938.

                                               

2015 TJ

Poé 2015 TJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.718, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�350730.

                                               

2015 TJ1

Poé 2015 TJ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.221, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382806.

                                               

2015 TJ21

Poé 2015 TJ21 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.420, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�350738.

                                               

2015 TJ238

Poé 2015 TJ238 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357250.

                                               

2015 TK

Poé 2015 TK mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.081, bari magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357236.

                                               

2015 TK1

Poé 2015 TK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357236.

                                               

2015 TK143

Poé 2015 TK143 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.341, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386932.

                                               

2015 TK178

Poé 2015 TK178 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.565, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361282.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →