★ Free online encyclopedia. Did you know? page 263



                                               

2015 RV1

Poé 2015 RV1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.472, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369261.

                                               

2015 RV2

Poé 2015 RV2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353731.

                                               

2015 RV35

Poé 2015 RV35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.111, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 347439.

                                               

2015 RV36

Poé 2015 RV36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.139, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384484.

                                               

2015 RV83

Poé 2015 RV83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.341, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369262.

                                               

2015 RW2

Poé 2015 RW2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.433, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369261.

                                               

2015 RW35

Poé 2015 RW35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.260, salaku magnitudo mutlakna 29.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�347439.

                                               

2015 RW36

Poé 2015 RW36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.292, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357226.

                                               

2015 RW82

Poé 2015 RW82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.459, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357228.

                                               

2015 RW83

Poé 2015 RW83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.087, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353742.

                                               

2015 RX2

Poé 2015 RX2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.461, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361264.

                                               

2015 RX35

Poé 2015 RX35 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.354, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353734.

                                               

2015 RX82

Poé 2015 RX82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.452, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357228.

                                               

2015 RX83

Poé 2015 RX83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.414, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361267.

                                               

2015 RY2

Poé 2015 RY2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.471, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353731.

                                               

2015 RY35

Poé 2015 RY35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.480, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 347440.

                                               

2015 RY82

Poé 2015 RY82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.545, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 347464.

                                               

2015 RY83

Poé 2015 RY83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369262.

                                               

2015 RZ35

Poé 2015 RZ35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.703, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380409.

                                               

2015 RZ36

Poé 2015 RZ36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.500, bari magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369262.

                                               

2015 SA17

Poé 2015 SA17, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.317, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405222.

                                               

2015 SB

Poé 2015 KEUR hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.175, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353756.

                                               

2015 SC

Poé 2015 SC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.055, bari magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 347498.

                                               

2015 SC17

Poé 2015 SC17 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.377, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357235.

                                               

2015 SE

Poé 2015 SE nyaéta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.334, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353756.

                                               

2015 SF

Poé 2015 SF nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.783, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353756.

                                               

2015 SF20

Poé 2015 SF20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.557, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369267.

                                               

2015 SG

Poé 2015 SG hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369266.

                                               

2015 SH

Poé 2015 SH téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.178, salaku magnitudo mutlakna 28.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353756.

                                               

2015 SJ17

Poé 2015 SJ17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.427, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 350724.

                                               

2015 SK7

Poé 2015 SK7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 28.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361273.

                                               

2015 SM (asteroid)

Poé 2015 SM ieu téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.381, salaku magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 347500.

                                               

2015 SP2

Poé 2015 SP2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.229, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377896.

                                               

2015 SR

Poé 2015 PERIODE jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.562, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�347500.

                                               

2015 SR6

Poé 2015 SR6 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.608, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369266.

                                               

2015 SS

Poé 2015 SS téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.250, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369266.

                                               

2015 SS2

Poé 2015 SS2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.233, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353757.

                                               

2015 SS20

Poé 2015 SS20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.346, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369267.

                                               

2015 ST

Poé 2015 ST. baldrick sacara jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.461, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353756.

                                               

2015 ST6

Poé 2015 ST6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.616, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353758.

                                               

2015 SU

Poé 2015 meunangna hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.283, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357234.

                                               

2015 SU16

Poé 2015 SU16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.393, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373590.

                                               

2015 SV2

Poé 2015 SV2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.572, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373590.

                                               

2015 SV6

Poé 2015 SV6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.642, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�347506.

                                               

2015 SW6

Poé 2015 SW6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369266.

                                               

2015 SX16

Poé 2015 SX16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369266.

                                               

2015 SY16

Poé 2015 SY16, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369266.

                                               

2015 SY2

Poé 2015 SY2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.420, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369266.

                                               

2015 SZ

Poé 2015 SZ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353756.

                                               

2015 SZ16

Poé 2015 SZ16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.235, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357235.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →