★ Free online encyclopedia. Did you know? page 262



                                               

2015 RD37

Poé 2015 RD37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.326, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369262.

                                               

2015 RE2

Poé 2015 RE2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.291, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353731.

                                               

2015 RE36

Poé 2015 RE36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.390, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353734.

                                               

2015 RE83

Poé 2015 RE83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.197, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353742.

                                               

2015 RF83

Poé 2015 RF83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.458, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353742.

                                               

2015 RG2

Poé 2015 RG2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.587, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 347424.

                                               

2015 RG36

Poé 2015 RG36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.267, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369262.

                                               

2015 RG83

Poé 2015 RG83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353742.

                                               

2015 RH2

Poé 2015 RH2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.267, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373589.

                                               

2015 RH36

Poé 2015 RH36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.531, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369262.

                                               

2015 RH83

Poé 2015 RH83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353742.

                                               

2015 RJ35

Poé 2015 RJ35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.599, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357226.

                                               

2015 RJ37

Poé 2015 RJ37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353735.

                                               

2015 RJ83

Poé 2015 RJ83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.452, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369262.

                                               

2015 RK35

Poé 2015 RK35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.170, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 347438.

                                               

2015 RK37

Poé 2015 RK37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369262.

                                               

2015 RK82

Poé 2015 RK82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.354, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357228.

                                               

2015 RK83

Poé 2015 RK83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.240, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353742.

                                               

2015 RL2

Poé 2015 RL2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.336, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357225.

                                               

2015 RL35

Poé 2015 RL35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.311, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397869.

                                               

2015 RL83

Poé 2015 RL83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.549, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361267.

                                               

2015 RM82

Poé 2015 RM82 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.356, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�347463.

                                               

2015 RM83

Poé 2015 RM83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.356, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357228.

                                               

2015 RN35

Poé 2015 RN35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.342, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373589.

                                               

2015 RN82

Poé 2015 RN82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.640, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353742.

                                               

2015 RN83

Poé 2015 RN83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet magnitude tina 0.280, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357228.

                                               

2015 RO35

Poé 2015 RO35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369262.

                                               

2015 RO36

Poé 2015 RO36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.434, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353734.

                                               

2015 RO82

Poé 2015 RO82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.463, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361267.

                                               

2015 RO83

Poé 2015 RO83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.332, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369262.

                                               

2015 RP109

Poé 2015 RP109 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.212, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369263.

                                               

2015 RP2

Poé 2015 RP2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353731.

                                               

2015 RP82

Poé 2015 RP82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.621, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353742.

                                               

2015 RQ150

Poé 2015 RQ150 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.509, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357230.

                                               

2015 RQ2

Poé 2015 RQ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.531, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353731.

                                               

2015 RQ35

Poé 2015 RQ35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.320, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353734.

                                               

2015 RQ36

Poé 2015 RQ36, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.390, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369262.

                                               

2015 RQ82

Poé 2015 RQ82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373589.

                                               

2015 RQ83

Poé 2015 RQ83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.200, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 347466.

                                               

2015 RR150

Poé 2015 RR150 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369264.

                                               

2015 RR2

Poé 2015 RR2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.559, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353731.

                                               

2015 RR82

Poé 2015 RR82 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.604, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384485.

                                               

2015 RR83

Poé 2015 RR83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.125, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353742.

                                               

2015 RS1

Poé 2015 RS1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.513, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369261.

                                               

2015 RS35

Poé 2015 RS35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.412, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353734.

                                               

2015 RS82

Poé 2015 RS82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.421, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353742.

                                               

2015 RS83

Poé 2015 RS83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.764, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377896.

                                               

2015 RT82

Poé 2015 RT82 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.214 dasar, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369262.

                                               

2015 RU1

Poé 2015 RU1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.605, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353731.

                                               

2015 RU178

Poé 2015 RU178 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.684, salaku magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�347495.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →