★ Free online encyclopedia. Did you know? page 261



                                               

2015 PU228

Poé 2015 PU228 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.790, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353727.

                                               

2015 PU56

Poé 2015 PU56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.260, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369261.

                                               

2015 PV227

Poé 2015 PV227 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.463, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349354.

                                               

2015 PV228

Poé 2015 PV228 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361263.

                                               

2015 PV56

Poé 2015 PV56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.420, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353725.

                                               

2015 PW227

Poé 2015 PW227 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.471, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344278.

                                               

2015 PW56

Poé 2015 PW56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349352.

                                               

2015 PZ228

Poé 2015 PZ228 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.719, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357223.

                                               

2015 PZ56

Poé 2015 PZ56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.585, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349352.

                                               

2015 QA

Poé 2015 QA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.528, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357224.

                                               

2015 QA9

Poé 2015 QA9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.571, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369261.

                                               

2015 QB

Poé 2015 QB nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.402, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369261.

                                               

2015 QB9

Poé 2015 QB9 hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349357.

                                               

2015 QD9

Poé 2015 QD9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.356, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357224.

                                               

2015 QE

Poé 2015 QE nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.562, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344285.

                                               

2015 QF9

Poé 2015 QF9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.542, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349358.

                                               

2015 QG

Poé 2015 QG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.392, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392476.

                                               

2015 QH

Poé nu di 2015 SAMÉMÉH hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.565, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361264.

                                               

2015 QH3

Poé 2015 QH3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.193, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369261.

                                               

2015 QJ

Poé 2015 QJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.164, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349356.

                                               

2015 QJ3

Poé 2015 QJ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.430, bari magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353730.

                                               

2015 QK

Poé 2015 QK téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.586, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349357.

                                               

2015 QK9

Poé 2015 QK9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.316, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344290.

                                               

2015 QN3

Poé 2015 QN3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.918, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361264.

                                               

2015 QO3

Poé 2015 QO3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.853, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349357.

                                               

2015 QP3

Poé 2015 QP3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.291, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349357.

                                               

2015 QQ3

Poé 2015 QQ3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.502, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361264.

                                               

2015 QR3

Poé 2015 QR3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.091, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399534.

                                               

2015 QS8

Poé 2015 QS8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369261.

                                               

2015 QT3

Poé 2015 QT3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.802, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349357.

                                               

2015 QT8

Poé 2015 QT8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.281, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369261.

                                               

2015 QT9

Poé 2015 QT9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.136, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357224.

                                               

2015 QU8

Poé 2015 QU8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.444, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349357.

                                               

2015 QV8

Poé 2015 QV8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369261.

                                               

2015 QW8

Poé 2015 QW8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.589, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349357.

                                               

2015 QX8

Poé 2015 QX8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.413, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386926.

                                               

2015 QY8

Poé 2015 QY8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.224, salaku magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 344289.

                                               

2015 RA2

Poé 2015 RA2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.569, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357225.

                                               

2015 RA36

Poé 2015 RA36 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.642, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357226.

                                               

2015 RA83

Poé 2015 RA83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.488, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353742.

                                               

2015 RB2

Poé 2015 RB2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361264.

                                               

2015 RB36

Poé 2015 RB36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357226.

                                               

2015 RB37

Poé 2015 RB37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.140, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377896.

                                               

2015 RB82

Poé 2015 RB82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.416, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357228.

                                               

2015 RC

Poé 2015 RC nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.621, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�347417.

                                               

2015 RC2

Poé 2015 RC2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353731.

                                               

2015 RC36

Poé 2015 RC36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 347440.

                                               

2015 RC37

Poé 2015 RC37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.456, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353735.

                                               

2015 RD

Poé 2015 L jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.506, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369261.

                                               

2015 RD2

Poé 2015 RD2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.393, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369261.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →