★ Free online encyclopedia. Did you know? page 260



                                               

2015 OR78

Poé 2015 OR78 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.409, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353723.

                                               

2015 OR79

Poé 2015 OR79 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.201, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 346359.

                                               

2015 OS35

Poé 2015 OS35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.521, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386925.

                                               

2015 OS78

Poé 2015 OS78 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.755, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344241.

                                               

2015 OS79

Poé 2015 OS79 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.242, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 358257.

                                               

2015 OT78

Poé 2015 OT78 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386926.

                                               

2015 OT79

Poé 2015 OT79 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.509, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 346359.

                                               

2015 OU78

Poé 2015 OU78 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344242.

                                               

2015 OV

Poé 2015 O. téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.166, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380409.

                                               

2015 OX78

Poé 2015 OX78 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�370385.

                                               

2015 OZ78

Poé 2015 OZ78 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361262.

                                               

2015 PA229

Poé 2015 PA229 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.513, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357223.

                                               

2015 PA57

Poé 2015 PA57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.359, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369261.

                                               

2015 PC

Ayeuna di 2015 pikeun PC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.753, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MP ...

                                               

2015 PC228

Poé 2015 PC228 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374506.

                                               

2015 PC229

Poé 2015 PC229 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361263.

                                               

2015 PD

Poé 2015 p. d. salah sahiji astéroid beubeur. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.636, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409538.

                                               

2015 PD228

Poé 2015 PD228 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349354.

                                               

2015 PE312

Poé 2015 PE312 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357224.

                                               

2015 PF229

Poé 2015 PF229 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349354.

                                               

2015 PG228

Poé 2015 PG228 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344279.

                                               

2015 PK

Poé 2015 PK mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.617, salaku magnitudo mutlakna 28.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344243.

                                               

2015 PK57

Poé 2015 PK57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.622, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349352.

                                               

2015 PK9

Poé 2015 PK9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.235, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357223.

                                               

2015 PL

Poé 2015 PL nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353723.

                                               

2015 PL229

Poé 2015 PL229 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.281, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349354.

                                               

2015 PL307

Poé 2015 PL307 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344284.

                                               

2015 PL57

Poé 2015 PL57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.144, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353725.

                                               

2015 PL9

Poé 2015 PL9 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.649, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344253.

                                               

2015 PM

Poé nu di 2015 dina SORÉ nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.633, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374505.

                                               

2015 PM307

Poé 2015 PM307 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.863, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344285.

                                               

2015 PM57

Poé 2015 PM57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.737, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409539.

                                               

2015 PN307

Poé 2015 PN307 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361264.

                                               

2015 PN57

Poé 2015 PN57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.372, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369261.

                                               

2015 PP227

Poé 2015 PP227 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.474, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 344277.

                                               

2015 PP291

Poé 2015 PP291 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.781, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409539.

                                               

2015 PP56

Poé 2015 PP56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.213, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349352.

                                               

2015 PP57

Poé 2015 PP57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349352.

                                               

2015 PQ

Poé 2015 PQ nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357222.

                                               

2015 PQ227

Poé 2015 PQ227 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.341, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 344278.

                                               

2015 PQ56

Poé 2015 PQ56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357223.

                                               

2015 PR

Poé 2015 PR téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361262.

                                               

2015 PR228

Poé 2015 PR228 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.686, bari magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377896.

                                               

2015 PR56

Poé 2015 PR56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.858, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344271.

                                               

2015 PS

Poé 2015 p. s. salah sahiji astéroid beubeur. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369261.

                                               

2015 PS227

Poé 2015 PS227 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.419, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349354.

                                               

2015 PS228

Poé 2015 PS228 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.084, salaku magnitudo mutlakna 28.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353727.

                                               

2015 PS56

Poé 2015 PS56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344272.

                                               

2015 PS57

Poé 2015 PS57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.318, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 344273.

                                               

2015 PT227

Poé 2015 PT227 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.589, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344278.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →