★ Free online encyclopedia. Did you know? page 259



                                               

2015 MX53

Poé 2015 MX53 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409537.

                                               

2015 MY53

Poé 2015 MY53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353716.

                                               

2015 MZ130

Poé 2015 MZ130 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.167, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 344134.

                                               

2015 MZ53

Poé 2015 MZ53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.182, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340664.

                                               

2015 NB14

Poé 2015 NB14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.421, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386923.

                                               

2015 ND3

Poé 2015 ND3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.454, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344136.

                                               

2015 NF

Poé 2015 NF téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.858, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344134.

                                               

2015 NG3

Poé 2015 NG3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.342, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349342.

                                               

2015 NH3

Poé 2015 NH3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 344136.

                                               

2015 NJ24

Poé 2015 NJ24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.282, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344167.

                                               

2015 NJ3

Poé 2015 NJ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.671, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364548.

                                               

2015 NK13

Poé 2015 NK13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.558, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386923.

                                               

2015 NK3

Poé 2015 NK3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.352, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386923.

                                               

2015 NL3

Poé 2015 NL3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.421, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 344137.

                                               

2015 NP13

Poé 2015 NP13, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.452, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357220.

                                               

2015 NR2

Poé 2015 NR2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.506, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 344135.

                                               

2015 NS13

Poé 2015 NS13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.419, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386923.

                                               

2015 NT2

Poé 2015 NT2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 344135.

                                               

2015 NU13

Poé 2015 NU13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373589.

                                               

2015 NU2

Poé 2015 NU2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.648, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349342.

                                               

2015 NV13

Poé 2015 NV13 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.509, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349342.

                                               

2015 NW9

Poé 2015 NW9, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.317, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369260.

                                               

2015 NY13

Poé 2015 NY13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.194, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349342.

                                               

2015 NY9

Poé 2015 NY9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.386, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 344150.

                                               

2015 NZ13

Poé 2015 NZ13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.781, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357220.

                                               

2015 NZ22

Poé 2015 NZ22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.569, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344164.

                                               

2015 OA22

Poé 2015 OA22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.694, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361260.

                                               

2015 OA26

Poé 2015 OA26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349346.

                                               

2015 OB22

Poé 2015 OB22 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.330, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377896.

                                               

2015 OB26

Poé 2015 OB26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349346.

                                               

2015 OB79

Poé 2015 OB79 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.240, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353723.

                                               

2015 OC22

Poé 2015 OC22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.904, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344196.

                                               

2015 OC79

Poé 2015 OC79 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.442, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357222.

                                               

2015 OD22

Poé 2015 OD22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.545, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353720.

                                               

2015 OF22

Poé 2015 OF22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.223, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349345.

                                               

2015 OF26

Poé 2015 OF26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386924.

                                               

2015 OH

Poé 2015 OH jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.189, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361260.

                                               

2015 OH22

Poé 2015 OH22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.477, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386924.

                                               

2015 OH26

Poé 2015 OH26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.143, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344207.

                                               

2015 OJ22

Poé 2015 OJ22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.440, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353720.

                                               

2015 OL35

Poé 2015 OL35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.642, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386925.

                                               

2015 OM

Poé 2015 OM mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.843, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344173.

                                               

2015 OM21

Poé 2015 OM21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.525, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357220.

                                               

2015 OM35

Poé 2015 OM35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.034, bari magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357221.

                                               

2015 ON

Ayeuna di 2015 DINA a hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.565, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386923.

                                               

2015 ON22

Poé 2015 ON22 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.152, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 344197.

                                               

2015 OO

Poé 2015 OO jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.415, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349343.

                                               

2015 OO35

Poé 2015 OO35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.343, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369260.

                                               

2015 OO79

Poé 2015 OO79 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.149, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 346359.

                                               

2015 OQ79

Poé 2015 OQ79 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.391, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 346359.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →