★ Free online encyclopedia. Did you know? page 258



                                               

2015 LM21

Poé 2015 LM21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.768, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349340.

                                               

2015 LM24

Poé 2015 LM24 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340628.

                                               

2015 LN21

Poé 2015 LN21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349340.

                                               

2015 LO21

Poé 2015 LO21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340621.

                                               

2015 LP21

Poé 2015 LP21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 346336.

                                               

2015 LQ21

Poé 2015 LQ21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.549, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409536.

                                               

2015 LR21

Poé 2015 LR21 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409536.

                                               

2015 LS24

Poé 2015 LS24, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.599, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353714.

                                               

2015 LT24

Poé 2015 LT24 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.697, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340628.

                                               

2015 LU24

Poé 2015 LU24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.361, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353714.

                                               

2015 LU38

Poé 2015 LU38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.413, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�346338.

                                               

2015 LV24

Poé 2015 LV24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.087, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386922.

                                               

2015 LY13

Poé 2015 LY13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.152, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340616.

                                               

2015 MA

Poé 2015 MA, hiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.367, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340638.

                                               

2015 MA131

Poé 2015 MA131 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 344134.

                                               

2015 MA54

Poé 2015 MA54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.614, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340664.

                                               

2015 MB54

Poé 2015 MB54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.239, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�346340.

                                               

2015 MC

Poé 2015 MC téh hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.263, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349340.

                                               

2015 MC131

Poé 2015 MC131 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.378, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344134.

                                               

2015 MC54

Poé 2015 MC54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.068, bari magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 346340.

                                               

2015 MD131

Poé 2015 MD131 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369260.

                                               

2015 ME116

Poé 2015 ME116 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.149, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�378364.

                                               

2015 ME54

Poé 2015 ME54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.344, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K02.

                                               

2015 MF60

Poé 2015 MF60 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.586, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389151.

                                               

2015 MF95

Poé 2015 MF95 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.527, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357220.

                                               

2015 MG116

Poé 2015 MG116 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.563, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�346346.

                                               

2015 MJ130

Poé 2015 MJ130 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.447, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353718.

                                               

2015 MM116

Poé 2015 MM116 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.268, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377896.

                                               

2015 MN11

Poé 2015 MN11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.705, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340649.

                                               

2015 MN116

Poé 2015 MN116 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.530, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358255.

                                               

2015 MN44

Poé 2015 MN44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.353, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349340.

                                               

2015 MN66

Poé 2015 MN66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377896.

                                               

2015 MO11

Poé 2015 MO11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.514, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369260.

                                               

2015 MO116

Poé 2015 MO116 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.204, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344115.

                                               

2015 MO130

Poé 2015 MO130 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357220.

                                               

2015 MO66

Poé 2015 MO66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.554, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386923.

                                               

2015 MO89

Poé 2015 MO89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 346344.

                                               

2015 MP1

Poé 2015 MP1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.327, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399530.

                                               

2015 MP66

Poé 2015 MP66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.472, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 346341.

                                               

2015 MQ101

Poé 2015 MQ101 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.571, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�354530.

                                               

2015 MQ116

Poé 2015 MQ116 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.181, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344115.

                                               

2015 MQ130

Poé 2015 MQ130 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369260.

                                               

2015 MS59

Poé 2015 MS59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.419, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386923.

                                               

2015 MT59

Poé 2015 MT59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.627, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364541.

                                               

2015 MT96

Poé 2015 MT96 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369260.

                                               

2015 MU59

Poé 2015 MU59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.444, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361260.

                                               

2015 MV53

Poé 2015 MV53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409537.

                                               

2015 MW103

Poé 2015 MW103 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353717.

                                               

2015 MW130

Poé 2015 MW130 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 344134.

                                               

2015 MW53

Poé 2015 MW53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.197, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369260.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →