★ Free online encyclopedia. Did you know? page 257



                                               

2015 KS57

Poé 2015 KS57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377896.

                                               

2015 KT121

Poé 2015 KT121 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.109, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337226.

                                               

2015 KT154

Poé 2015 KT154 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.327, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337238.

                                               

2015 KT157

Poé 2015 KT157 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.762, bari magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340599.

                                               

2015 KT56

Poé 2015 KT56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.567, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349339.

                                               

2015 KT57

Poé 2015 KT57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.335, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337209.

                                               

2015 KU120

Poé 2015 KU120 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.045, bari magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349339.

                                               

2015 KU121

Poé 2015 KU121 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409534.

                                               

2015 KU154

Poé 2015 KU154 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.238, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369260.

                                               

2015 KU157

Poé 2015 KU157 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.526, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 340599.

                                               

2015 KU18

Poé 2015 KU18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337190.

                                               

2015 KV120

Poé 2015 KV120 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.434, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349339.

                                               

2015 KV121

Poé 2015 KV121 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342336.

                                               

2015 KV157

Poé 2015 KV157 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.514, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340599.

                                               

2015 KV18

Poé 2015 KV18 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.326, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353714.

                                               

2015 KV56

Poé 2015 KV56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337206.

                                               

2015 KW120

Poé 2015 KW120 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409534.

                                               

2015 KW121

Poé 2015 KW121 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337227.

                                               

2015 KW157

Poé 2015 KW157 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.708, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 340600.

                                               

2015 KW56

Poé 2015 KW56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337207.

                                               

2015 KX121

Poé 2015 KX121 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.264, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 364532.

                                               

2015 KX156

Poé 2015 KX156 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.246, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349340.

                                               

2015 KX157

Poé 2015 KX157 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.706, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340600.

                                               

2015 KX56

Poé 2015 KX56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349339.

                                               

2015 KY157

Poé 2015 KY157 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.667, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340600.

                                               

2015 KY56

Poé 2015 KY56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.477, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337207.

                                               

2015 KZ121

Poé 2015 KZ121 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.416, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337227.

                                               

2015 KZ157

Poé 2015 KZ157 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.061, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 340600.

                                               

2015 KZ56

Poé 2015 KZ56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337207.

                                               

2015 LA40

Poé 2015 LA40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.488, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�346338.

                                               

2015 LB40

Poé 2015 LB40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.338, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 364539.

                                               

2015 LC21

Poé 2015 LC21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.459, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369260.

                                               

2015 LE21

Poé 2015 LE21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.099, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369260.

                                               

2015 LF

Poé 2015 L. béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.665, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409536.

                                               

2015 LF14

Poé 2015 LF14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409536.

                                               

2015 LF21

Poé 2015 LF21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.635, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340620.

                                               

2015 LG

Poé 2015 LG mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.456, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377896.

                                               

2015 LG14

Poé 2015 LG14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.250, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 346336.

                                               

2015 LG2

Poé 2015 LG2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.182, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369260.

                                               

2015 LG21

Poé 2015 LG21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.577, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353714.

                                               

2015 LH

Poé 2015 LH téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.481, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340603.

                                               

2015 LH14

Poé 2015 LH14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403090.

                                               

2015 LH2

Poé 2015 LH2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340606.

                                               

2015 LH24

Poé 2015 LH24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.442, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349340.

                                               

2015 LJ

Poé 2015 LJ jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.152, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369260.

                                               

2015 LJ24

Poé 2015 LJ24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.769, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349340.

                                               

2015 LK

Poé 2015 KAWAS béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.442, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409536.

                                               

2015 LK21

Poé 2015 LK21 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.607, salaku magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399529.

                                               

2015 LK24

Poé 2015 LK24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.618, anu kitu magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353714.

                                               

2015 LL21

Poé 2015 LL21 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.717, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349340.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →