★ Free online encyclopedia. Did you know? page 254



                                               

2015 HM182

Poé 2015 HM182 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.207, salaku magnitudo mutlakna 29.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340537.

                                               

2015 HN1

Poé 2015 HN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.252, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337064.

                                               

2015 HN10

Poé 2015 HN10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.223, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337076.

                                               

2015 HN117

Poé 2015 HN117 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.488, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349338.

                                               

2015 HN182

Poé 2015 HN182 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340537.

                                               

2015 HN9

Poé 2015 HN9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.158, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337073.

                                               

2015 HO1

Poé 2015 HO1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337065.

                                               

2015 HO10

Poé 2015 HO10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337076.

                                               

2015 HO116

Poé 2015 HO116 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.178, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337123.

                                               

2015 HO182

Poé 2015 HO182 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.598, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 340537.

                                               

2015 HP1

Poé 2015 HP1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.139, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349338.

                                               

2015 HP10

Poé 2015 HP10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.091, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337076.

                                               

2015 HP171

Poé 2015 HP171 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.618, anu kitu magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358253.

                                               

2015 HP182

Poé 2015 HP182 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.191, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 340537.

                                               

2015 HP43

Poé 2015 HP43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.494, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369259.

                                               

2015 HQ1

Poé 2015 HQ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.360, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337065.

                                               

2015 HQ10

Poé 2015 HQ10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.649, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342322.

                                               

2015 HQ11

Poé 2015 HQ11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.396, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337078.

                                               

2015 HQ171

Poé 2015 HQ171 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.266, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337150.

                                               

2015 HQ182

Poé 2015 HQ182 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.229, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340537.

                                               

2015 HQ43

Poé 2015 HQ43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.175, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342322.

                                               

2015 HQ9

Poé 2015 HQ9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.443, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337073.

                                               

2015 HR1

Poé 2015 HR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.566, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369259.

                                               

2015 HR11

Poé 2015 HR11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.169, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361259.

                                               

2015 HR182

Poé 2015 HR182 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.841, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340538.

                                               

2015 HR43

Poé 2015 HR43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337093.

                                               

2015 HR9

Poé 2015 HR9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.526, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337074.

                                               

2015 HS1

Poé 2015 HS1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 346331.

                                               

2015 HS10

Poé 2015 HS10 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.330, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337076.

                                               

2015 HS11

Poé 2015 HS11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.135, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377896.

                                               

2015 HS182

Poé 2015 HS182 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.549, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340538.

                                               

2015 HT10

Poé 2015 HT10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337076.

                                               

2015 HT182

Poé 2015 HT182 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.158, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 340538.

                                               

2015 HT9

Poé 2015 HT9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.313, bari magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409526.

                                               

2015 HU10

Poé 2015 HU10, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.433, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337077.

                                               

2015 HU116

Poé 2015 HU116 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.337, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349338.

                                               

2015 HU171

Poé 2015 HU171 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.578, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349338.

                                               

2015 HU182

Poé 2015 HU182 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.422, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 340538.

                                               

2015 HU9

Poé 2015 HU9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369259.

                                               

2015 HV11

Poé 2015 HV11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.443, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369259.

                                               

2015 HV116

Poé 2015 HV116 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349338.

                                               

2015 HV171

Poé 2015 HV171 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369259.

                                               

2015 HV182

Poé 2015 HV182 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.432, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340538.

                                               

2015 HW

Poé 2015 HW jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.283, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337061.

                                               

2015 HW11

Poé 2015 HW11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349338.

                                               

2015 HW182

Poé 2015 HW182 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.164, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 340538.

                                               

2015 HW9

Poé 2015 HW9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.252, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337074.

                                               

2015 HX116

Poé 2015 HX116 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.416, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 347329.

                                               

2015 HX176

Poé 2015 HX176 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.804, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342324.

                                               

2015 HX181

Poé 2015 HX181 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.559, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337168.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →