★ Free online encyclopedia. Did you know? page 253



                                               

2015 GZ12

Poé 2015 GZ12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.446, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349338.

                                               

2015 GZ13

Poé 2015 GZ13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.598, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392460.

                                               

2015 GZ45

Poé 2015 GZ45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399529.

                                               

2015 GZ5

Poé 2015 GZ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.408, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337009.

                                               

2015 HA10

Poé 2015 HA10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.380, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358251.

                                               

2015 HA117

Poé 2015 HA117 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.348, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337124.

                                               

2015 HA177

Poé 2015 HA177 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.239, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337166.

                                               

2015 HA183

Poé 2015 HA183 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.358, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 340539.

                                               

2015 HB

Poé 2015 HB nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.530, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349338.

                                               

2015 HB1

Poé 2015 HB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349338.

                                               

2015 HB10

Poé 2015 HB10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.571, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384436.

                                               

2015 HB117

Poé 2015 HB117 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.231, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349338.

                                               

2015 HB177

Poé 2015 HB177 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.359, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377896.

                                               

2015 HB9

Poé 2015 HB9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349338.

                                               

2015 HC1

Poé 2015 HC1 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.216, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369259.

                                               

2015 HC117

Poé 2015 HC117 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349338.

                                               

2015 HC183

Poé 2015 HC183 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.197, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 340539.

                                               

2015 HD1

Poé 2015 HD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.645, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409526.

                                               

2015 HD10

Poé 2015 HD10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.578, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409526.

                                               

2015 HD183

Poé 2015 HD183 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.374, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 340539.

                                               

2015 HE1

Poé 2015 HE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.492, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369259.

                                               

2015 HE10

Poé 2015 HE10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.192, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349338.

                                               

2015 HE170

Poé 2015 HE170 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.426, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349338.

                                               

2015 HE183

Poé 2015 HE183 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 28.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340539.

                                               

2015 HF1

Poé 2015 HF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.614, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�346331.

                                               

2015 HF11

Poé 2015 HF11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.419, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353714.

                                               

2015 HF170

Poé 2015 HF170 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.345, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337147.

                                               

2015 HF9

Poé 2015 HF9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.540, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349338.

                                               

2015 HG

Poé 2015 HG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.950, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337060.

                                               

2015 HG1

Poé 2015 HG1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.625, bari magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369259.

                                               

2015 HG10

Poé 2015 HG10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.653, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337075.

                                               

2015 HG11

Poé 2015 HG11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.260, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337077.

                                               

2015 HG170

Poé 2015 HG170 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.403, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382787.

                                               

2015 HG182

Poé 2015 HG182 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.605, salaku magnitudo mutlakna 28.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340537.

                                               

2015 HG9

Poé 2015 HG9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.845, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337073.

                                               

2015 HH

Poé 2015 HH mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.102, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377896.

                                               

2015 HH10

Poé 2015 HH10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.652, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�378360.

                                               

2015 HH11

Poé 2015 HH11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.281, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337077.

                                               

2015 HH9

Poé 2015 HH9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.549, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337073.

                                               

2015 HJ

Poé 2015 HJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.166, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349338.

                                               

2015 HJ10

Poé 2015 HJ10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.134, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337075.

                                               

2015 HJ182

Poé 2015 HJ182 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.304, bari magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340537.

                                               

2015 HJ9

Poé 2015 HJ9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.340, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337073.

                                               

2015 HK10

Poé 2015 HK10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.250, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337076.

                                               

2015 HK182

Poé 2015 HK182 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.366, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 340537.

                                               

2015 HL1

Poé 2015 HL1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.588, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349338.

                                               

2015 HL10

Poé 2015 HL10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.284, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339547.

                                               

2015 HL171

Poé 2015 HL171 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.257, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�346332.

                                               

2015 HL182

Poé 2015 HL182 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 340537.

                                               

2015 HM1

Poé 2015 HM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.182, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337064.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →