★ Free online encyclopedia. Did you know? page 252



                                               

2015 FV33

Poé 2015 FV33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.438, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332797.

                                               

2015 FV344

Poé 2015 FV344 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�336996.

                                               

2015 FW33

Poé 2015 FW33 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.219, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373589.

                                               

2015 FW35

Poé 2015 FW35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349337.

                                               

2015 FX117

Poé 2015 FX117 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.174, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339526.

                                               

2015 FX284

Poé 2015 FX284 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.172, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369259.

                                               

2015 FX33

Poé 2015 FX33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.417, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373589.

                                               

2015 FX35

Poé 2015 FX35 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.513, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 332801.

                                               

2015 FY117

Poé 2015 FY117 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.435, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369259.

                                               

2015 FY284

Poé 2015 FY284 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.358, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 346329.

                                               

2015 FY33

Poé 2015 FY33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349337.

                                               

2015 FY35

Poé 2015 FY35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349337.

                                               

2015 FZ284

Poé 2015 FZ284 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.250, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369259.

                                               

2015 FZ33

Poé 2015 FZ33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339523.

                                               

2015 FZ344

Poé 2015 FZ344 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.586, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349338.

                                               

2015 FZ35

Poé 2015 FZ35 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.810, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361259.

                                               

2015 GA1

Poé 2015 GA1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.609, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337001.

                                               

2015 GA14

Poé 2015 GA14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.169, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337014.

                                               

2015 GA6

Poé 2015 GA6, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.480, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349338.

                                               

2015 GB1

Poé 2015 GB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.437, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369259.

                                               

2015 GB14

Poé 2015 GB14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.531, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369259.

                                               

2015 GB6

Poé 2015 GB6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.540, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349338.

                                               

2015 GC14

Poé 2015 GC14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.322, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369259.

                                               

2015 GE1

Poé 2015 GE1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377896.

                                               

2015 GF

Poé 2015 GF téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.152, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349338.

                                               

2015 GF1

Poé 2015 GF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.588, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369259.

                                               

2015 GF27

Poé 2015 GF27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.454, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409525.

                                               

2015 GG1

Poé 2015 GG1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.239, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405106.

                                               

2015 GJ

Poé 2015 GJ nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.761, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374499.

                                               

2015 GJ13

Poé 2015 GJ13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.712, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349338.

                                               

2015 GJ46

Poé 2015 GJ46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.770, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392461.

                                               

2015 GK

Poé 2015 GK salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.525, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�336998.

                                               

2015 GK13

Poé 2015 GK13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.435, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349338.

                                               

2015 GK50

Poé 2015 GK50 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.665, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349338.

                                               

2015 GL

Poé 2015 GL téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.396, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369259.

                                               

2015 GL13

Poé 2015 GL13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.613, salaku magnitudo mutlakna 28.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337012.

                                               

2015 GN50

Poé 2015 GN50 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.215, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342321.

                                               

2015 GR

Poé 2015 GR hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.210, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 336998.

                                               

2015 GR13

Poé 2015 GR13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.385, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349338.

                                               

2015 GS

Poé 2015 GS téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.477, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389141.

                                               

2015 GS13

Poé 2015 GS13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.320, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349338.

                                               

2015 GU

Poé 2015 GU mangrupa hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�336999.

                                               

2015 GV

Poé 2015 g. v. hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.281, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349338.

                                               

2015 GW

Poé 2015 GW nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.269, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 336999.

                                               

2015 GW12

Poé 2015 GW12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.283, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337011.

                                               

2015 GX12

Poé 2015 GX12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.360, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337011.

                                               

2015 GX5

Poé 2015 GX5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.304, bari magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403089.

                                               

2015 GY

Poé 2015 GY téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.200, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403089.

                                               

2015 GY12

Poé 2015 GY12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.313, bari magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369259.

                                               

2015 GY5

Poé 2015 GY5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.598, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337009.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →