★ Free online encyclopedia. Did you know? page 251



                                               

2015 FK290

Poé 2015 FK290 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.666, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�354527.

                                               

2015 FK35

Poé 2015 FK35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.415, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373589.

                                               

2015 FK36

Poé 2015 FK36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.565, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392457.

                                               

2015 FL

Poé 2015 FL téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.652, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349337.

                                               

2015 FL120

Poé 2015 FL120 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.327, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353714.

                                               

2015 FL290

Poé 2015 FL290 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369259.

                                               

2015 FL35

Poé 2015 FL35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.221, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 332800.

                                               

2015 FM

Poé 2015 FM mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.605, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332794.

                                               

2015 FM118

Poé 2015 FM118 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.521, salaku magnitudo mutlakna 28.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332806.

                                               

2015 FM120

Poé 2015 FM120 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.156, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349337.

                                               

2015 FM34

Poé 2015 FM34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.577, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349337.

                                               

2015 FM35

Poé 2015 FM35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.361, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 332800.

                                               

2015 FN118

Poé 2015 FN118 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.544, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409523.

                                               

2015 FN120

Poé 2015 FN120 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.617, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339526.

                                               

2015 FN33

Poé 2015 FN33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.179, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369259.

                                               

2015 FN34

Poé 2015 FN34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332798.

                                               

2015 FN35

Poé 2015 FN35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.377, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339523.

                                               

2015 FN36

Poé 2015 FN36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.712, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339523.

                                               

2015 FO124

Poé 2015 FO124 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.288, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342318.

                                               

2015 FO33

Poé 2015 FO33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.247, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369259.

                                               

2015 FO34

Poé 2015 FO34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.325, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 332798.

                                               

2015 FO36

Poé 2015 FO36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.306, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332803.

                                               

2015 FP

Poé 2015 AKTIVITAS téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.348, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373589.

                                               

2015 FP124

Poé 2015 FP124 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.418, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339527.

                                               

2015 FP33

Poé 2015 FP33 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.848, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373589.

                                               

2015 FP332

Poé 2015 FP332 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.679, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361259.

                                               

2015 FP34

Poé 2015 FP34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.420, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 332798.

                                               

2015 FP35

Poé 2015 FP35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.225, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332800.

                                               

2015 FQ

Poé 2015 FQ jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.715, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369259.

                                               

2015 FQ118

Poé 2015 FQ118 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377896.

                                               

2015 FQ33

Poé 2015 FQ33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.234, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349337.

                                               

2015 FQ332

Poé 2015 FQ332 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.466, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349337.

                                               

2015 FQ35

Poé 2015 FQ35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.521, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349337.

                                               

2015 FR117

Poé 2015 FR117 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.370, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339526.

                                               

2015 FR33

Poé 2015 FR33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.201, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349337.

                                               

2015 FS

Poé 2015 FS mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.225, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349337.

                                               

2015 FS117

Poé 2015 FS117 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.255, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349337.

                                               

2015 FS118

Poé 2015 FS118 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349337.

                                               

2015 FS33

Poé 2015 FS33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.628, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339523.

                                               

2015 FS332

Poé 2015 FS332 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.475, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409524.

                                               

2015 FT117

Poé 2015 FT117 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.342, salaku magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332805.

                                               

2015 FT118

Poé 2015 FT118 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.191, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369259.

                                               

2015 FT33

Poé 2015 FT33 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.393, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369259.

                                               

2015 FT344

Poé 2015 FT344 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349338.

                                               

2015 FU117

Poé 2015 FU117 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.133, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349337.

                                               

2015 FU284

Poé 2015 FU284 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.575, salaku magnitudo mutlakna 28.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332809.

                                               

2015 FU33

Poé 2015 FU33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.252, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353713.

                                               

2015 FU332

Poé 2015 FU332 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.744, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349337.

                                               

2015 FU344

Poé 2015 FU344 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 31.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�336996.

                                               

2015 FV117

Poé 2015 FV117 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373589.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →