★ Free online encyclopedia. Did you know? page 250



                                               

2015 EX

Poé 2015 EX nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.475, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332786.

                                               

2015 EY

Poé 2015 EY mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.596, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339520.

                                               

2015 EZ6

Poé 2015 EZ6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.194, salaku magnitudo mutlakna 28.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332789.

                                               

2015 FA117

Poé 2015 FA117 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.363, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349337.

                                               

2015 FA118

Poé 2015 FA118 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.630, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349337.

                                               

2015 FA34

Poé 2015 FA34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.185, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332798.

                                               

2015 FA341

Poé 2015 FA341 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.185, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349338.

                                               

2015 FA345

Poé 2015 FA345 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.578, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�336996.

                                               

2015 FA35

Poé 2015 FA35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 332799.

                                               

2015 FA36

Poé 2015 FA36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332801.

                                               

2015 FB

Poé 2015 KUMAHA jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.098, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332792.

                                               

2015 FB118

Poé 2015 FB118 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409523.

                                               

2015 FB34

Poé 2015 FB34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.494, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369259.

                                               

2015 FB345

Poé 2015 FB345 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�336997.

                                               

2015 FB35

Poé 2015 FB35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.517, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409522.

                                               

2015 FB36

Poé 2015 FB36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353713.

                                               

2015 FC

Poé 2015 FC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.289, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référéns ...

                                               

2015 FC117

Poé 2015 FC117 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.372, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349337.

                                               

2015 FC118

Poé 2015 FC118 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353713.

                                               

2015 FC34

Poé 2015 FC34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369259.

                                               

2015 FC341

Poé 2015 FC341 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.670, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�336991.

                                               

2015 FC345

Poé 2015 FC345 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.275, salaku magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�336997.

                                               

2015 FC35

Poé 2015 FC35 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353713.

                                               

2015 FC36

Poé 2015 FC36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.696, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357219.

                                               

2015 FD134

Poé 2015 FD134 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.511, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349337.

                                               

2015 FD35

Poé 2015 FD35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.672, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403089.

                                               

2015 FD36

Poé 2015 FD36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.349, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349337.

                                               

2015 FE

Poé 2015 FE mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 332793.

                                               

2015 FE120

Poé 2015 FE120 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339526.

                                               

2015 FE33

Poé 2015 FE33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.652, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364470.

                                               

2015 FE345

Poé 2015 FE345 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.284, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 336997.

                                               

2015 FE35

Poé 2015 FE35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.788, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369259.

                                               

2015 FE36

Poé 2015 FE36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.058, bari magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349337.

                                               

2015 FE37

Poé 2015 FE37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.816, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369259.

                                               

2015 FF

Poé 2015 FF nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.335, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332793.

                                               

2015 FF120

Poé 2015 FF120 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.530, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364478.

                                               

2015 FF35

Poé 2015 FF35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.521, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353713.

                                               

2015 FF36

Poé 2015 FF36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332802.

                                               

2015 FF37

Poé 2015 FF37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.416, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405105.

                                               

2015 FG120

Poé 2015 FG120 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.546, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369259.

                                               

2015 FG35

Poé 2015 FG35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332799.

                                               

2015 FG36

Poé 2015 FG36 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.168, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361259.

                                               

2015 FG37

Poé 2015 FG37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.371, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399528.

                                               

2015 FH35

Poé 2015 FH35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.509, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332800.

                                               

2015 FH37

Poé 2015 FH37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.558, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339523.

                                               

2015 FJ

Poé 2015 FJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.784, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349337.

                                               

2015 FJ120

Poé 2015 FJ120 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.359, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349337.

                                               

2015 FJ35

Poé 2015 FJ35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.069, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349337.

                                               

2015 FJ37

Poé 2015 FJ37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.194, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332804.

                                               

2015 FK

Poé 2015 FK téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.449, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 332794.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →