★ Free online encyclopedia. Did you know? page 249



                                               

2015 DS

Poé 2015 anu BADE jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.241, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342308.

                                               

2015 DS198

Poé 2015 DS198 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.183, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 328640.

                                               

2015 DS53

Poé 2015 DS53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389135.

                                               

2015 DT

Poé 2015 DT nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.556, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369258.

                                               

2015 DT198

Poé 2015 DT198 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.790, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�328640.

                                               

2015 DT53

Poé 2015 DT53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.514, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369258.

                                               

2015 DU

Poé nu di 2015 KAHIJI jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.087, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382763.

                                               

2015 DU180

Poé 2015 DU180 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.922, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349336.

                                               

2015 DU198

Poé 2015 DU198 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�328640.

                                               

2015 DU223

Poé 2015 DU223 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332783.

                                               

2015 DV180

Poé 2015 DV180 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.418, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 343878.

                                               

2015 DV198

Poé 2015 DV198 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.356, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369258.

                                               

2015 DV215

Poé 2015 DV215 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.403, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409522.

                                               

2015 DW180

Poé 2015 DW180 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.364, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 335377.

                                               

2015 DW215

Poé 2015 DW215 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.349, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349336.

                                               

2015 DX180

Poé 2015 DX180 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.236, bari magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369258.

                                               

2015 DX198

Poé 2015 DX198 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.376, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405105.

                                               

2015 DY180

Poé 2015 DY180 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.234, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369258.

                                               

2015 DY198

Poé 2015 DY198 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.550, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�328641.

                                               

2015 DY53

Poé 2015 DY53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.313, bari magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339516.

                                               

2015 DZ180

Poé 2015 DZ180 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.470, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 328639.

                                               

2015 DZ197

Poé 2015 DZ197 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349336.

                                               

2015 DZ198

Poé 2015 DZ198 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335378.

                                               

2015 DZ199

Poé 2015 DZ199 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.250, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349336.

                                               

2015 DZ53

Poé 2015 DZ53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.870, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342309.

                                               

2015 EA7

Poé 2015 éa7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339520.

                                               

2015 EC7

Poé 2015 EC7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.710, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332789.

                                               

2015 ED7

Poé 2015 ED7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.784, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369258.

                                               

2015 EE7

Poé 2015 EE7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.411, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369258.

                                               

2015 EF

Poé 2015 EF nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.515, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342314.

                                               

2015 EF7

Poé 2015 EF7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.225, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353713.

                                               

2015 EG7

Poé 2015 EG7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.567, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332791.

                                               

2015 EJ

Poé 2015 EJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.650, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369258.

                                               

2015 EK

Poé 2015 EK téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.431, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342314.

                                               

2015 EK7

Poé 2015 EK7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.366, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369258.

                                               

2015 EL7

Poé 2015 EL7 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.479, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369258.

                                               

2015 EN

Poé nu di 2015 DI béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.571, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349336.

                                               

2015 EN7

Poé 2015 EN7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.500, bari magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399528.

                                               

2015 EO

Poé 2015 EO téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.462, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�346329.

                                               

2015 EO6

Poé 2015 éo6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.762, bari magnitudo mutlakna 30.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332789.

                                               

2015 EO61

Poé 2015 éo61 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.734, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�364468.

                                               

2015 EO7

Poé 2015 EO7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.144, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369258.

                                               

2015 EP

Poé 2015 EP, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373589.

                                               

2015 EP7

Poé 2015 EP7 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.480, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339521.

                                               

2015 EQ7

Poé 2015 EQ7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.056, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369258.

                                               

2015 ER

Poe 2015 PIKEUN ieu téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.816, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349336.

                                               

2015 ES5

Poé 2015 ES5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369258.

                                               

2015 ET

Poé nu di 2015 JEUNG mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.579, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�34 ...

                                               

2015 EU

Poé 2015 EU nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.574, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 332786.

                                               

2015 EV

Poé 2015 HIASAN mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.960, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373589.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →